Haluaako Real Madrid Jose Mourinhon takaisin? – ”Siihen on suuri mahdollisuus”

Jose Mourinho suutelee Manchester Unitedin managerina Euroopan liigan voittopokaalia Tukholman Friends Arenalla.

Jose Mourinho suutelee Manchester Unitedin managerina Euroopan liigan voittopokaalia Tukholman Friends Arenalla. (Kuva AOP)

Lehtien mukaan Santiago Solari saattaa joutua tekemään tietä Jose Mourinholle Real Madridin päävalmentajana.

JALKAPALLO Lukuisat tiedotusvälineet ovat uutisoineet huhuista, joiden mukaan Espanjan La Ligan jättiseura Real Madrid on kiinnostunut hankkimaan takaisin ex-päävalmentajansa Jose Mourinhon.

Realia vuosina 2010–2013 valmentanut Mourinho sai aiemmin joulukuussa potkut englantilaisesta Manchester Unitedista, jota hän ehti valmentaa vuodesta 2016 lähtien.

Real Madridin ex-tähtihyökkääjä Predrag Mijatovic arvioi Cadena SER:n haastattelussa, että Mourinho saattaa tehdä sensaatiomaisen paluun valkopaitojen peräsimeen.

– En osaa arvioida prosentteja, mutta siihen on suuri mahdollisuus, Mijatovic sanoi Cadena SER:lle FourFourTwo-nettisivuston mukaan.

Pelaajauransa jälkeen myös Realin urheilutoimenjohtajana työskennellyt Mijatovic sanoi, että Realin puheenjohtaja Florentino Perez arvostaa Mourinhoa paljon.

– Miksi sanon niin? Koska Florentino rakastaa Mourinhoa. Luulen, että aina, kun valmentaja vaihtuu, on hän yhteydessä häneen. Katsokaa! Siihen on iso mahdollisuus.

Miksi puhumme yhä Mourinhosta?

Real Madridin kapteeni Sergio Ramos hämmästelee tiedotusvälineiden juttuja, jotka ovat vieneet portugalilaiskoutsia takaisin Madridiin. Kun Mourinho valmensi Real Madridia, Ramos kuului luottopelaajiin.

Tähtipelaajan ja Mourinhon välit kuitenkin rakoilivat pahasti viimeisen kauden aikana.

– On mennyt viisi vuotta siitä, kun Mourinho lähti, ja me puhumme hänestä yhä. Miksi, Ramos kysyi Sky Sportsin mukaan.

– Hän on korkeimman tason valmentaja, joten kaikki haluaisivat hänet. Real Madrid on voittanut kaiken, joten meidän pitää kunnioittaa valmentajaa, joka meillä on nyt.

Real Madrid pestasi kesällä päävalmentajakseen Julen Lopeteguin, joka sai potkut heikosti menneen alkukauden jälkeen. Nykyään Realia valmentaa Santiago Solari, joka ei omien sanojensa mukaan ole huolestunut Mourinho-huhuista.

– Miten olisin huolestunut huhuista tai Real Madridia koskevista spekulaatioista? Niitä on joka päivä. Se on meille vain osa todellisuutta, Solari sanoo Sky Sportsin mukaan.

Sääli, että hän on ilman seuraa

Samassa jutussa kerrotaan, että Real Madridin brasilialainen laitapuolustaja Marcelo on pahoillaan Mourinhon potkuista.

– Se on sääli, koska hän on hieno valmentaja. On sääli, että hän on ilman seuraa, Marcelo mietti.

Marcelo ei halunnut kommentoida sitä, pitäisikö Real Madridin palkata Mourinho.

– Minun ei pidä sanoa, pitäisikö hänen tulla Real Madridiin, mutta todella arvostan kaikkea sitä, mitä hän teki eteeni tässä seurassa.

Vaikka Real Madridin alkukausi on mennyt sen omiin korkeisiin odotuksiin nähden melko heikosti, ovat madridilaiset yhä mukana taistelussa kaikissa tärkeimmissä kilpailuissa.

Sillä on mahdollisuus yhä voittaa Espanjan cup Copa del Rey, Mestarien liiga ja Espanjan La Liga, jossa se on jäänyt viisi pistettä sarjaa johtavasta FC Barcelonasta.

Real Madrid on voittanut La Ligan viimeksi kaudella 2016–2017, mutta Mestarien liigaa se on suorastaan dominoinut viime vuosina. Se on voittanut turnauksen kolmesti peräkkäin. Mestarien liigassa Real Madrid kohtaa ensimmäisellä pudotuspelikierroksella hollantilaisen Ajaxin.

Lue myös: Mestarien liigan neljännesvälierien otteluparit ovat tässä – luvassa kolme Saksa–Englanti-kamppailua

Kommentoi Facebookissa