Mestarien liigan neljännesvälierien otteluparit ovat tässä – luvassa kolme Saksa–Englanti-kamppailua

Mestarien liigan neljännesvälierissä ottavat yhteen myös juuri luotsilleen Jose Mourinholle potkut antanut Manchester United ja Paris Saint-Germain tähtipelaajineen.

Mestarien liigan neljännesvälierissä ottavat yhteen myös juuri luotsilleen Jose Mourinholle potkut antanut Manchester United ja Paris Saint-Germain tähtipelaajineen. (Kuva AOP)

Hallitseva mestari Real Madrid saa vastaansa altavastaajaksi arvioidun hollantilaisen Ajaxin.

JALKAPALLO Mestarien liigan pudotuspeliparit on nyt arvottu. Kahdessa arvontakulhossa olleista joukkueista toiseen oli sijoitettu lohkovoittajat, ja toiseen lohkokakkoset.

Luvassa on kolme kovaa Saksa–Englanti-otteluparia, kun Schalke kohtaa Manchester Cityn, Tottenham saa vastaansa Dortmundin ja viime kauden finalistijoukkue Liverpool kamppailee Bayern Münchenin kanssa.

Hallitseva mestari Real Madrid saa puolestaan neljännesvälierissä vastaansa altavastaajaksi arvioidun hollantilaisen Ajaxin. La Ligasta ovat edelleen mukana myös FC Barcelona sekä Atletico Madrid, joka kohtaa aina kovan Juventuksen. Barcelonan vastustaja on etukäteen helpompi, ranskalainen Lyon.

AS Roman ottelupari on portugalilainen Porto, Mestarien liigassa ottavat yhteen myös juuri Jose Mourinholle potkut antanut ja tällä kaudella ailahdellut Manchester United ja Paris Saint-Germain tähtipelaajineen. Ole Gunnar Solskjär ottaa ManU:n luotsin tehtävät vastaan loppukauden ajaksi.

Ensimmäiset osaottelut käydään 12.–13. ja 19.–20. helmikuuta, toinen osa 5.–6. ja 12.–13. maaliskuuta. Loppuottelu pelataan Madridissa kesäkuun alussa.

  • EDIT 13.00: Lisätty tieto Mourinhon potkuista

Lue myös: Real Madridin tähtipelaajalta tyly kommentti joukkuekavereista: ”Ovatko he riittävän hyviä tänne?”

Mestarien liigan neljännesvälierät:

FC Schalke (Saksa) – Manchester City FC (Englanti)

Atlético Madrid (Espanja) – Juventus FC (Italia)

Manchester United FC (Englanti) – Paris Saint-Germain FC (Ranska)

Tottenham Hotspur FC (Englanti) – Borussia Dortmund ( Saksa)

Olympique Lyonnais (Ranska) – FC Barcelona (Espanja)

AS Roma (Italia) – FC Porto (Portugali)

AFC Ajax (Hollanti) – Real Madrid CF (Espanja)

Liverpool FC (Englanti) – FC Bayern München (Saksa)

Kommentoi Facebookissa