Real Madridin tähtipelaajalta tyly kommentti joukkuekavereista: ”Ovatko he riittävän hyviä tänne?”

Daniel Carvajal ei puheistaan päätellen pitänyt kaikkien suorituksia edes välttävinä.

Daniel Carvajal ei puheistaan päätellen pitänyt kaikkien suorituksia edes välttävinä. (Kuva AOP)

Daniel Carvajal ei silitellyt joukkuekavereidensa päitä TsSKA Moskovalle koetun tappion jälkeen.

JALKAPALLO Real Madridin tähtipuolustaja Daniel Carvajal ei antanut armoa joukkuekavereilleen sen jälkeen, kun madridilaiset olivat hävinneet kotikentällään maalein 0–3 TsSKA Moskovalle Mestarien liigassa keskiviikkona.

Realin päävalmentaja Santiago Solari laittoi avauskokoonpanoon nuorukaiset Vinicius Juniorin, Marcos Llorenten, Jesus Vallejon, Federico Valverden ja Javier Sanchezin, mutta Carvajal ei puheistaan päätellen pitänyt kaikkien suorituksia edes välttävinä.

– Kolme viikkoa sitten oli puhetta siitä, että täällä kasvaneet pelaajat voisivat pelata. Mutta on käynyt selväksi, etteivät he ehkä ole edustusjoukkueen arvoisia, Carvajal sanoi Movistar+:n haastattelussa Goal.comin mukaan.

Tappiosta huolimatta Real Madrid voitti oman alkulohkonsa, jossa olivat TsSKA Moskovan lisäksi AS Roma ja Viktoria Plzen.

– Olemme turhautuneita tappioista, mutta sijoituimme lohkossamme ykköseksi, ja se oli tavoite, Carvajal kuitenkin myönsi.

Isco on urhea pelaaja

Carvajal antoi tukensa Iscolle, joka on joutunut Real-fanien silmätikuksi. Isco sai osakseen ärhäkkää kritiikkiä TsSKA Moskovaa vastaan pelatussa ottelussa Realin faneilta, joille hän myös vastasi äkäisesti ottelun aikana.

– En ole nähnyt, vihelsivätkö fanit hänelle vai eivät, mutta sen voin sanoa Iscosta, että hän on ollut täällä monia vuosia, ja hän on urhea pelaaja. Kun asiat eivät suju hyvin, hän pyytää palloa ja yrittää muuttaa peliä sen sijaan, että hän katoaisi.

Entinen Real-tähti ja nykyään seuran johtoportaaseen kuuluva Emilio Butragueno kehotti faneja lopettamaan Iscolle buuaamisen.

– Pelaajalle viheltäminen heikentää meitä ja auttaa muita, etenkin, kun tilanne on meille epäsuotuisa, Butragueno totesi Sportin mukaan samassa haastattelussa.

Real Madrid kohtaa La Ligassa Rayo Vallecanon lauantaina. Madridilaisten on melkeinpä pakko voittaa, jos he haluavat pysyä mukana kärkitaistossa. Sarjajohtaja FC Barcelona on kerännyt viisi pistettä enemmän kuin Real Madrid. Lisäksi joukkueiden välissä ovat FC Sevilla ja Atletico Madrid.

Lue myös: Cristiano Ronaldo suosittelee maisemanvaihtoa – ”Toivottavasti Messi tulee Serie A:han”

Kommentoi Facebookissa