Reetta Hurskeelta upea suoritus EM-kisoissa

– Tampereelta tulee vaan niin kovia mimmejä, Reetta Hurske kommentoi. (Kuva AOP)

Aku Partanen oli 20 kävelyn EM-finaalissa viides. Reetta Hurske aitoi EM-finaalissa kuudenneksi.

YLEISURHEILU Reetta Hurske sijoittui kuudenneksi Rooman EM-kisoissa 100 metrin aidoissa. Hän aitoi finaalissa ajan 12,84.

Välierässään Hurske oli aitonut kotimaisen kärkiajan 12,78. Hän jäi kahdeksan sadasosaa nimissään olevasta Suomen ennätyksestä.

– Tosi hyvältä tuntuu. Olen suoritukseen tyytyväinen. Tampereelta tulee vaan niin kovia mimmejä, Hurske sanoi SUL:n mukaan.

– Finaalissa otin sen mikä mulle kuuluu. Ja mulle kuului kuudes sija. Kyynelet tuli ilosta. Tämä on iso juttu mulle, mun lähipiirille ja suomalaiselle aitajuoksulle, Hurske jatkoi.

Lotta Haralan taival katkesi välierissä. Harala aitoi ajan 12,98, jota voi pitää hyvänä saavutuksena.

Veli-Matti ”Aku” Partanen oli viides 20 kilometrin kävelyn EM-finaalissa. Hän oli välillä kisan kärjessäkin, mutta hyytyi mitalimiesten vauhdista.

– Mitalia hain, mutta ei ihan riittänyt, oli sen verran kovempia kavereita edessä, Partanen totesi.

Santeri Kuusiniemi sai tuomariston päätöksellä paikan 110 metrin aitojen finaaliin, vaikka oli kaatunut välierissä. Puolalaisaituri oli kaatunut Kuusiniemen radalle ja tuomari antoi Kuusiniemelle ylimääräisen paikan.

Kuusiniemi oli finaalissa seitsemäs ajalla 13,84.

– Mutta en valita päätöksestä antaa minulle finaalipaikka, oli hieno kokemus. Vitos- ja kutosaitaan saakka finaalissa meni hyvin, mutta sitten vähän kolisi. Mutta ei nuo huiputkaan ole kuin tavallisia kuolevaisia, Kuusiniemi sanoi SUL:n mukaan.

Lue myös: Markku Kanervan ura Huuhkajissa saattoi päättyä

Kommentoi Facebookissa