Rikos ei lopulta kannata – poliisi myy lähes upouutta valtiolle tuomittua Teslaa nettihuutokaupassa

Teslasta on huutokauppailmoituksen mukaan maksamattomia ajoneuvoveroja noin 16 000 euroa.

Teslasta on huutokauppailmoituksen mukaan maksamattomia ajoneuvoveroja noin 16 000 euroa. (Kuva Huutokaupat.com)

Auto on päätynyt Sisä-Suomen poliisilaitoksen haltuun esitutkinnan yhteydessä.

HUUTOKAUPPA Sisä-Suomen poliisilaitos myy huutokaupalla valtiolle tuomitun Tesla Model 3 -henkilöauton. Auto on päätynyt poliisin haltuun esitutkinnan yhteydessä ja omistajaksi on nyt merkitty poliisilaitos.

Huutokaupat.comissa olevan ilmoituksen mukaan auto on täsmällisemmin Tesla Model 3 Dual Motor, vuosimalli 2020. Tampereelta olevalla vuosi sitten käyttöönotetulla ajoneuvolla on ajettu vain 2800 kilometriä. Myynti-ilmoituksen mukaan auto on nelivetoinen.

Poliisilla ei ole tietoa omaisuuden kunnosta ja ostaja on velvollinen itse selvittämään asian. Auto myydään siinä kunnossa ja varusteilla kuin se myyntihetkellä on, sillä ei ole takuuta, eikä kaupalla ole purkuoikeutta. Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Korkein tarjous lisävarustellusta Teslasta on kirjoitushetkellä 42 000 euroa. Teslan lisäksi myynnissä on takavarikoitu Peugeot Django -skootteri, jolle ajokilometrejä on kertynyt yksi, sekä vuoden 1996 Fiatin Granduca Pegaso -matkailuauto.

Myynti-ilmoitusten mukaan myös nämä kohteet ovat päätyneet poliisin haltuun esitutkinnan yhteydessä ja ne on tuomittu valtiolle. Sen vuoksi myös ne myydään ilman lähtöhintaa eniten tarjoavalle huutajalle. Skootterin korkein tarjous on toistaiseksi 775 euroa, matkailuautosta on luvattu 50 euroa.

Huutokauppa päättyy perjantaina 11.6.

  • EDIT 11.00: Editoitu, huutokauppasivulla on matkailuauton malliksi ilmoitettu ilmeisen virheellisesti Peugeot Ducato.

Lue myös: Muuttokuorman kuljettaja jäi kolme kertaa kiinni rattijuopumuksesta – lopulta poliisi takavarikoi auton

Kommentoi Facebookissa