Robert Helenius tyrmättiin – kuittasi mukavat kipurahat

Anthony Joshua tyrmäsi Robert Heleniuksen seitsemännessä erässä. (Kuva AOP)

Robert Helenius tyrmättiin, mutta sai työrupeamastaan ison korvauksen.

NYRKKEILY Anthony Joshua otti odotetusti voiton Robert Heleniuksesta ammattinyrkkeilyn raskaansarjan ottelussa Lontoossa lauantaina. Brittiläinen Joshua tyrmäsi Heleniuksen seitsemännessä erässä.

Ottelun viimeiseksi jääneessä erässä Helenius oli selkeästi väsynyt. Tyrmäys oli väistämätön.

Tulos ei yllättänyt ketään. Tai yllätti siinä mielessä, että Helenius kesti niinkin pitkään.

Haasteesta Helenius selvisi odotuksia paremmin. Hän sai kutsun otteluun alle viikon varoitusajalla, koska Joshua tarvitsi pikahälytyksellä uuden vastustajan. Moni odotti pikaista tyrmäystä.

Helenius kutsuttiin korvaajaksi Dillian Whytelle, joka kärysi ottelua edeltäneessä doping-testissä. Tarjouksesta Helenius ei voinut kieltäytyä.

Helenius sai ottelusta myös mukavan korvauksen. Rahasummaa ei ole julkistettu, mutta väitetään, että Helenius saisi ottelusta yli 500 000 euroa.

Joshua, 32, on otellut ammattilaisena 26 kertaa ja voittanut otteluista 23, jotka kaikki tyrmäyksellä. Helenius, 39, on otellut ammattilaisena 37 kertaa ja voittanut otteluista 32.

Heleniuksen ura ammattinyrkkeilijänä on väistämättä ehtoolla. Hänelle tilaisuus päästä ottelemaan Joshuaa vastaan isolla korvauksella oli eräänlainen jackpot-voitto, mitä tulee rahallisiin korvauksiin.

Muistetaan fakta, että moni ammattinyrkkeilijä ottaa työkseen turpaansa huomattavasti pienemmillä korvauksilla.

Lue myös: Englanti ja Australia etenivät välieriin – Kolumbian tuhkimotarina ohi

Kommentoi Facebookissa