Sähköpotkulautaa kuljettanut nuori nainen menehtyi – linja-auton kuljettajaa epäillään rikoksista

Linja-auton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä kuolemantuottamuksesta.

Linja-auton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä kuolemantuottamuksesta. (Kuvituskuva Fotolia)

Poliisi on selvittänyt sähköpotkulaudan ja linja-auton välisen kuolonkolarin tapahtumia.

LIIKENNETURVALLISUUS Poliisi on edistynyt Turussa viime viikolla tapahtuneen onnettomuuden tutkinnassa, jossa sähköpotkulautaa kuljettanut nuori nainen menehtyi jäätyään paikallisliikenteen linja-auton alle. Linja-auton kuljettajaa epäillään rikoksista.

Linja-auto kulki tilanteessa Uudenmaankatua pitkin Hämeenkadun yli Kupittaan suuntaan. Sähköpotkulaudan kuljettaja lähti ylittämään Uudenmaankatua pyörätien jatkeelle, jolloin linja-auto törmäsi häneen. Poliisi on selvittänyt tapahtumien kulkua muun muassa kameratallenteiden avulla. Myös useita todistajia on kuultu.

Poliisi on saamansa näytön perusteella pystynyt arvioimaan onnettomuuden syytä ja henkilöiden osallisuutta tapahtuneeseen. Linja-auton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä kuolemantuottamuksesta. Menehtynyttä sähköpotkulaudan kuljettajaa ei enää epäillä rikoksesta.

Poliisi jatkaa rikoksen selvittämistä tutkimalla hallussaan olevaa muuta materiaalia sekä hankkii omilla menetelmillään asiaan lisänäyttöä. Rikoksen esitutkinnan on arvioitu valmistuvan lähikuukausien aikana.

Lue myös: Sähköpotkulautailija menehtyi liikenneonnettomuudessa – nuori nainen jäi linja-auton alle

Kommentoi Facebookissa