Saksan liittopresidentti Frank-Walter Steinmeier vierailee Suomessa – Kultaranta-keskustelut alkavat

Presidentti Niinistö ja rouva Haukio toivottivat Saksan liittopresidentti Frank-Walter Steinmeierin ja rouva Elke Büdenbenderin tervetulleeksi Kultarantaan.

Presidentti Niinistö ja rouva Haukio toivottivat Saksan liittopresidentti Frank-Walter Steinmeierin ja rouva Elke Büdenbenderin tervetulleeksi Kultarantaan. (Kuva Matti Porre/ Tasavallan presidentin kanslia)

Seitsemättä kertaa järjestettävään tilaisuuteen kutsutaan noin sata asiantuntijaa ja vaikuttajaa.

KULTARANTA Saksan liittopresidentti Frank-Walter Steinmeier ja puoliso Elke Büdenbender vierailevat Suomessa 15.–16. kesäkuuta. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja puoliso Jenni Haukio ottivat vieraat vastaan Kultarannassa. Presidentti Steinmeier osallistuu sunnuntaina Kultaranta-keskusteluihin.

Kultaranta-keskustelut alkavat presidentti Niinistön ja liittopresidentti Steinmeierin puheenvuoroilla ja keskustelulla Euroopan tulevaisuudesta. Ennen keskusteluja presidenteillä on kahdenvälinen tapaaminen. Maanantaina käydään aamukeskustelu aiheesta Suomi – eurooppalaisen turvallisuuden tekijä? Iltapäivän päätöskeskustelussa kysytään: Politiikka murroksessa, kestääkö demokratia?

Seitsemättä kertaa järjestettävään tilaisuuteen kutsutaan noin sata asiantuntijaa ja vaikuttajaa yhteiskunnan eri tahoilta.

  • Lähde Tasavallan presidentin kanslia

Lue myös: Presidenttipari odottaa jo vieraita Kultarantaan – ”Toivomme, etteivät kaikki eksyisi Muumimaailmaan”

Kommentoi Facebookissa