Seitsemän henkilöä vangittu henkirikoksessa – nuori 20-vuotias nainen löytyi kuolleena

Oulun käräjäoikeus on vanginnut yhteensä seitsemän henkilöä epäiltynä kokonaisuuteen liittyvistä rikoksista. (Kuvituskuva Fotolia)

Poliisilla on useita epäiltyjä Hiirosen henkirikokseen liittyvässä kokonaisuudessa.

HENKIRIKOS Poliisi on jatkanut tiiviisti Oulussa Hiirosen kaupunginosassa tapahtuneen henkirikoksen tutkintaa. Esitutkinnassa on selvinnyt, että tekokokonaisuuteen liittyy kaksi eri tapahtumaa, jotka ajoittuvat useamman päivän aikavälille.

Nuori 20-vuotias nainen löytyi kuolleena 21. marraskuuta. Tutkintakokonaisuuteen liittyen Oulun käräjäoikeus on perjantaina vanginnut seitsemän henkilöä. Nyt vangittuina olevia henkilöitä epäillään useista rikoksista, nimikkeinä ovat muun muassa tappo, törkeä pahoinpitely ja törkeä vapaudenriisto. Rikosten tekoaika on 14.–21. marraskuuta.

Osaa vangituista epäillään osallisuudesta itse henkirikokseen ja osaa muista rikoksista, jotka ovat tulleet ilmi henkirikostutkinnan aikana.

– Rikokset ovat kohdistuneet samaan asianomistajaan eli kuolleena löytyneeseen nuoreen naiseen, kertoo rikosylikomisario Janne Koskela.

Rikoksista epäillyt ja uhri ovat jollakin tasolla tunteneet toisensa entuudestaan. Rikosten motiivi on yhä selvittelyssä. Esitutkinnassa poliisi selvittää tarkasti tapahtumien kulun sekä epäiltyjen osallisuudet tekoihin. Poliisi on kuulustellut useita henkilöitä kokonaisuuteen liittyen ja tehnyt teknistä tutkintaa tapahtumapaikoilla.

Esitutkinta on edelleen akuutissa vaiheessa, joten poliisi ei tässä vaiheessa tiedota asiasta enempää.

Lue myös: Ampumistapauksella kytköksiä järjestäytyneeseen rikollisuuteen – ”Henkirikoksesta epäiltyä on kiristetty”

Kommentoi Facebookissa