Selkään puukotettu 16-vuotias poika oli hengenvaarassa – poliisi otti kiinni kaksi samanikäistä sähkötupakan myyjää

Uhri kertoi, että hän oli sopinut kaupoista Snapchat-sovelluksessa. (Kuvituskuva Fotolia)

Poliisi tutkii tapon yritystä ja epäilee, että molemmilla myyjillä oli hallussaan teräaseet.

TAPON YRITYS Helsingin poliisille ilmoitettiin sunnuntai-iltana puukotuksesta Ollilankujalla Tapaninvainiossa. Sivullinen henkilö oli kuullut huudon, jonka mukaan jotain henkilöä oli puukotettu.

Tapahtumapaikalta poliisi tavoitti neljän nuoren porukan. Heistä yhdellä oli selässään vammoja, jotka oli tehty teräaseella. Kyseessä oli 16-vuotias poika. Hänelle annettiin hätäensiapua, ja loukkaantunut kuljetettiin jatkohoitoon sairaalaan.

Esitutkinnassa on toistaiseksi selvinnyt, että epäiltyä puukotusta edelsivät mahdollisesti erimielisyydet sähkötupakan myynnistä. Uhri kertoi, että hän oli sopinut kaupoista Snapchat-sovelluksessa. Paikalle oli tullut 16-vuotias myyjä ja hetkeä myöhemmin hänen niin ikään 16-vuotias kaverinsa.

– Osapuolten kertomukset tapahtumista ovat ristiriidassa, mutta kohtaamisen päätteeksi toisen myyjistä epäillään puukottaneen ostajaporukassa olevaa 16-vuotiasta selkään, sanoo rikostarkastaja Jari Koski.

Rikoksesta epäiltyinä otettiin kiinni kaksi 16-vuotiasta poikaa. Poliisi epäilee, että molemmilla oli hallussaan teräaseet, jotka piilotettiin teon jälkeen läheiseen metsikköön.

Uhrilla todettiin sairaalassa hengenvaaralliset puukotusvammat. Tämänhetkisen tiedon mukaan hän ei ole enää hengenvaarassa. Poliisi tutkii asiaa tapon yrityksenä.

Lue myös: Nuorta tyttöä puukotettiin asunnossa – paikalta poistuneet kaksi tyttöä yrittivät lyödä puukolla myös linja-autossa

Kommentoi Facebookissa