Seurue tankkasi kahteen autoon polttoainetta ja poistui maksamatta – poliisi pysäytti moottoritiellä

Poliisi pysäytti autot, joista kummankin rekisteritunnusta oli muutettu. (Kuvituskuva Fotolia)

Polttoainevaras antoi väärät henkilötiedot, mutta partio sai selvitettyä oikean henkilöllisyyden.

POLTTOAINEVARKAUDET Hämeen poliisi kertoo, kuinka huoltoaseman työntekijä ilmoitti tiistai-iltana hätäkeskukseen, että heidän huoltoasemallaan Iittalassa kävi polttoainevarkaita.

Ilmoituksen mukaan seurue oli tankannut kahteen henkilöautoon noin 70 litraa polttoaineita ja poistui paikalta maksamatta tuotteita. Poliisipartio havaitsi ilmoituksessa mainitut henkilöautot moottoritiellä Janakkalassa. Partio pysäytti autot läheisen huoltoaseman pihaan.

Toisen henkilöauton kuljettaja parikymppinen mies kertoi partiolle väärät henkilötiedot, mutta partio sai selvitettyä miehen oikean henkilöllisyyden. Samalla selvisi, ettei miehellä ole ajo-oikeutta henkilöauton kuljettamiseen. Hän oli tankannut käyttämäänsä autoon hieman yli 100 euron arvosta polttoainetta. Lisäksi auton rekisteritunnusta oli muutettu. Miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, väärän henkilötiedon antamiseen ja väärennykseen.

Toista autoa kuljettanut kolmekymppinen nainen oli tankannut autoonsa noin 60 euron arvosta polttoainetta ja myös hänen käyttämänsä auton rekisteritunnusta oli muutettu. Naisen epäillään syyllistyneen näpistykseen ja väärennykseen. Hänellä on 18 aikaisempaa näpistysrikosta vuoden aikana.

Lue myös: EVA tutki – joka kolmas suomalainen äänestää poliitikkoa, joka lupaa laskea polttoaineiden hintoja

Kommentoi Facebookissa