Sillan alta löytyi kuollut keski-ikäinen nainen – poliisi pyytää vihjeitä vainajan henkilöllisyydestä

Menehtynyt henkilö oli poliisin tutkimusten perusteella ollut löytöpaikalla jo jonkin aikaa. (Kuvituskuva Poliisi)

Poliisi ei epäile asiassa rikosta, ja asian tutkinta jatkuu kuolemansyyntutkintana.

MENEHTYNYT Poliisille tuli lauantaina 8.1.2022 ilmoitus vainajasta Pasilassa. Helsingin poliisi löysi menehtyneen keski-ikäisen naisen Pasilan sillan alta, kauppakeskus Triplan lähistöltä.

Menehtynyt henkilö oli poliisin tutkimusten perusteella ollut löytöpaikalla jo jonkin aikaa. Hänen epäillään menehtyneen jo torstai-iltana 6.1.2022. Poliisi ei epäile asiassa rikosta, mutta menehtyneen henkilöllisyys ei ole toistaiseksi selvinnyt.

Menehtynyt nainen on noin 35-45 -vuotias ja hoikkavartaloinen. Hän on noin 170 cm pitkä ja hänellä on tummanruskeat, hieman kihartuvat, olkapäille ulottuvat hiukset. Hänen silmänsä ovat ruskean ja vihreän sävyiset. Naisella oli löytöhetkellä jalassa koon 43 jalkineet.

Poliisi pyytää asiasta tai menehtyneestä henkilöstä jotain tietäviä ottamaan yhteyttä Helsingin poliisin vihjesähköpostiin analyysi.helsinki@poliisi.fi.

  • EDIT 12.1.: Poliisi kertoo, että naisen henkilöllisyys on selvinnyt. Henkilöllisyys varmistui sekä yleisövihjeiden että poliisin omien tutkimusten tuloksena.

Lue myös: Poliisi pyytää vihjeitä – kuka ampuu vaarallisesti ilma-aseella puistossa?

Kommentoi Facebookissa