Suomessa on nyt 45 Eurojackpot-miljonääriä – ja se suurin voittajakin löytyi!

Nyt saatu jättipotti on yhdestoista Suomeen saatu Eurojackpotin päävoitto., osa täysosumista on osunut porukoille.

Nyt saatu jättipotti on yhdestoista Suomeen saatu Eurojackpotin päävoitto., osa täysosumista on osunut porukoille. (Kuva Veikkaus)

Veikkaus on päässyt onnittelemaan 87 miljoonan euron Eurojackpot-voittajaa, tosite on tallessa.

VEIKKAUS Suomessa kirjoitettiin viime perjantai-iltana Eurojackpot-historiaa, kun illan ainoa täysosuma löytyi Suomesta. Lähes 87 miljoonan euron voitto oli pelattu Tampereella, Lielahden K-citymarketissa.

Voittaja oli pelannut yhden ainoan rivin pikapelinä, eli hän antoi koneen arpoa numerot. Hän ei ollut käyttänyt Veikkaus-korttia, joten hänellä on edessään voiton lunastusmatka Veikkauksen suurvoittojen palvelupisteeseen Vantaalle.

Voittajaa on arvuuteltu viime päivien aikana, ja nyt Suomen suurimman Eurojackpot-voiton pelannut voittaja on löytynyt. Veikkaus on päässyt onnittelemaan voittajaa.

– Olemme iloisia, että voittaja on nyt löytynyt. Monet suomalaiset jännittivät kautta aikojen suurimman Suomeen osuneen pelivoiton löytymistä, ja nyt tiedämme, että voittotosite on tallessa. Kyllä tämä on ainutlaatuinen tilanne myös meille Veikkauksessa, haaveilupelien liiketoimintajohtaja Anu Kytö.

Voittajan yksityisyyden suojelemiseksi Veikkaus ei anna lisätietoja voittajasta.

Lähes 87 miljoonan euron voitto nousee Suomen suurimpien Eurojackpot-voittojen kärkipaikalle. Kansainvälisessä vertailussa voitto pääsee kolmannelle sijalle: vain Saksaan ja Tšekkiin menneet 90 miljoonan euron voitot ovat sitä edellä.

– Todella hienoa, että saimme Suomeen näin poikkeuksellisen suuren voiton. Suomalaispelaajat ovat olleet hyvin onnekkaita, sillä tänne on tullut päävoittoja yli kaksi kertaa enemmän kuin laskennallisesti olisi pitänyt tulla. Perjantai-illan voitto vahvistaa edelleen Suomen asemaa Eurojackpotin voittajamaana, Veikkauksen liiketoimintapäällikkö Ville Venojärvi sanoo.

Voitto on yhdestoista Suomeen saatu Eurojackpotin päävoitto. Eurojackpot on tehnyt historiansa aikana 45 suomalaisesta miljonäärin, sillä osa täysosumista on osunut porukoille. Lisäksi toisen voittoluokan 5+1-tuloksilla on voinut toisinaan yltää miljoonavoittoihin. Yli 100 000 euron voitto on osunut yli 150 suomalaiselle.

Kommentoi Facebookissa