Suuri moottorivene ja purjevene törmäsivät – onnettomuus vaati kuolonuhrin

Tehtävään osallistuivat muun muassa Merivartioston kaksi alusta, SMPS:n alus, Pelastuslaitoksen kolme veneyksikköä ja meripelastushelikopteri ja Finhems20.

Tehtävään osallistuivat muun muassa Merivartioston kaksi alusta, SMPS:n alus, Pelastuslaitoksen kolme veneyksikköä ja meripelastushelikopteri ja Finhems20. (Kuvituskuva STM)

Purjeveneessä oli neljä aikuista sekä kaksi lasta ja moottoriveneessä kaksi aikuista.

ONNETTOMUUS Lauantaina iltapäivällä Airistolla Turun saaristossa tapahtunut veneiden törmäys on vaatinut kuolonuhrin. Purjeveneessä ollut keski-ikäinen mies menehtyi törmäyksessä.

Suuri moottorivene ja pienempi purjevene törmäsivät kohtalokkain seurauksin. Purjeveneessä oli neljä aikuista sekä kaksi lasta ja moottoriveneessä kaksi aikuista. Purjeveneessä olleista uhrin lisäksi toinen aikuinen on kriittisessä tilassa ja lisäksi muut saivat lievempiä ruhjeita ja haavoja.

Veneilijät evakuoitiin Airiston Matkailukeskukseen, jossa ensihoidon neljä ambulanssia tutki ja jatkokuljetti potilaat TYKS:n hoiviin. Haveristialukset hinattiin Nauvoon merivartioasemalle.

Tehtävään osallistuivat muun muassa Merivartioston kaksi alusta, SMPS:n alus, Pelastuslaitoksen kolme veneyksikköä ja meripelastushelikopteri ja Finhems20. Poliisi tutkii tapahtunutta.

Lue myös: Kuusi alaikäistä ja aikuinen merihädässä – purjevene ajautui karille ja kallistui voimakkaasti

Kommentoi Facebookissa