Tallink Silja Europalta löytyi kahden nuoren ruumiit – 21-vuotias mies ja 25-vuotias nainen eivät tunteneet toisiaan

Ruumiit löysi samaan hyttiin majoittunut kanssamatkustaja, joka ilmoitti tapahtuneesta laivan henkilökunnalle.

Ruumiit löysi samaan hyttiin majoittunut kanssamatkustaja, joka ilmoitti tapahtuneesta laivan henkilökunnalle. (Kuva Tommi Sola/ Tallink Silja)

Viron poliisin mukaan kummassakaan ruumiissa ei ollut merkkejä väkivallasta.

RISTEILY Viron poliisi on tiedottanut, että Tallinnan satamassa olleesta Tallink Silja Europa -risteilyalukselta on löydetty kahden nuoren suomalaisen ruumiit. Poliisin mukaan tapaukset eivät liity toisiinsa.

Kummankin ruumiin löysi samaan hyttiin majoittunut kanssamatkustaja, joka ilmoitti tapahtuneesta laivan henkilökunnalle. Henkilökunta hälytti paikalle sekä sairaankuljetuksen että poliisin.

Kuollut suomalaisnainen löytyi aamuyöllä kello kolmen aikaan, suomalaismies kaksi tuntia myöhemmin. Viron poliisin mukaan kummassakaan ruumiissa ei ollut merkkejä väkivallasta. Kuolleet on lähetetty ruumiinavaukseen ja kuolinsyytä selvitetään. Tutkinnassa voi kulua useita päiviä tai jopa viikkoja.

Tallink Siljan viestintäjohtaja Marika Nöjd on vahvistanut medialle, että vainajat löydettiin eri hyteistä ja kyseessä olisi kaksi yksittäistä, valitettavaa tapausta. Kuolemantapaukset eivät ole vaikuttaneet laivan matkustusaikatauluihin.

Lue myös: Nuori mies juhli laivalla opiskelukavereidensa kanssa – hyppäsi tuntemattomasta syystä yli laidan

Kommentoi Facebookissa