Teemu Pukilla synkähköä – Lukas Hradecky hyvässä tilanteessa

Teemu Pukki pelaa Valioliigassa Norwichin joukkueessa (Kuva: Norwich City)

Teemu Pukki pelaa Norwichin joukkueessa. (Kuva Norwich City)

Teemu Pukin Norwich jatkaa sitkeästi jumbosijalla. Lukas Hradeckyn Leverkusen on vahvasti tyrkyllä Mestareiden liigaan.

JALKAPALLO Teemu Pukin edustama Norwich City katkaisi tappioputkensa Englannin Valioliigassa lauantaina. Norwich päätyi maalittomaan tasapeliin vierasottelussa Brightonia vastaan.

Pistettä Norwichin riveissä ei kuitenkaan hehkuteltu.

– Rehellisesti sanottuna ei tämä ollut hienoa, mutta puolustuspelimme toimi hyvin. Näytimme sen sisukkaan puolen itsestämme, Norwichin manageri Dean Smith kommentoi seuran verkkosivuilla.

Smith teki selväksi, ettei ollut tyytyväinen joukkueensa kokonaisantiin.

– Saimme sentään jotain tältä reissulta. Se taitaa olla se isoin positiivinen asia, mitä tästä voi ottaa mukaan, mutta tämä ei todellakaan ollut loistava esitys, Smith sanoi.

Pukki oli tuttuun tapaan Norwichin avauksessa. Hän pelasi täydet minuutit, mutta ei siis onnistunut maalinteossa.

Norwich oli ennen maaottelutaukoa hävinnyt kuusi edellistä Valioliigan otteluaan. Joukkuetta uhkaa putoaminen alemmalle sarjatasolle.

Yksi piste tuli lauantaina, mutta Norwich jatkaa sitkeästi Valioliigan jumbosijalla. Putoamisviivan yläpuolelle on matkaa seitsemän pistettä.

Saksan Bundesliigasta kuultiin suomalaisittain lauantaina parempia uutisia. Suomen maajoukkuemaalivahti Lukas Hradecky torjui Bayer Leverkusenille 2-1 -voiton Hertha Berlinistä.

Leverkusen on sarjassa kolmantena, kun kaudesta on pelaamatta kuusi kierrosta. Hradeckyn joukkue on vahvasti kiinni paikasta neljän parhaan joukossa, joka toisi ensi kaudeksi paikan Mestareiden liigaan.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Jalkapallon MM-kisojen alkulohkot ovat tässä

Kommentoi Facebookissa