Teemu Pukille kymppi täyteen – todella tärkeä voitto

Teemu Pukki pelaa Norwich Cityn joukkueessa.

Teemu Pukki pelaa Norwich Cityn joukkueessa. (Kuva AOP)

Teemu Pukki teki voittomaalin Norwichin ottaessa todella tärkeät pisteet Valioliigassa.

JALKAPALLO Teemu Pukki teki Englannin Valioliigassa kauden kymmenennen maalinsa hänen seuransa Norwich Cityn kaataessa kotiottelussaan Bournemouthin 1-0. Pukki viimeisteli maalinsa rangaistuspotkusta.

Norwich sai rankkarin, kun Bournemouthin puolustaja Steve Cook syyllistyi käsivirheeseen ja sai tilanteesta myös punaisen kortin. Pukki sijoitti keskelle maalia.

Toisella puoliajalla Pukki oli lähellä toista maalia, mutta Bournemouthin maalivahti Aaron Ramsdale kuitenkin torjui. Pukki otettiin 85. minuutilla vaihtoon.

Norwich oli edellisen kerran voittanut Valioliigassa 23. marraskuuta kaadettuaan silloin Evertonin vieraissa 2-0. Sen jälkeen Norwich pelasi yhdeksän ottelua ilman voittoa. Viidesti joukkue pelasi näissä otteluissa tasan.

Norwich jatkaa Valioliigan jumbona, mutta eroa toiseksi viimeisenä olevaan Bournemouthiin on enää kolme pistettä. Putoamisviivaan Norwichilla on matkaa kuusi pistettä.

Norwichilla on jäljellä kaudestaan 15 Valioliigan peliä. Lupaavalta tilanne ei edelleenkään näytä, mutta voitto Bournemouthista toi hiukan lisätoivoa.

Pukki on Valioliigan maalipörssissä kymmenennellä tilalla.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Jalkapallo teki Suomessa läpimurtonsa – jääkiekolla ei ollut jakoa

Kommentoi Facebookissa