Teemu Pukin kausi uhkaa päättyä pettymykseen

Teemu Pukki pelasi Valioliigassa Norwichin joukkueessa (Kuva: Norwich City)

Teemu Pukki pelasi Valioliigassa Norwichin joukkueessa. (Kuva Norwich City)

Teemu Pukki ja Norwich kokivat pahan tappion Englannissa.

JALKAPALLO Teemu Pukin edustama Norwich City kärsi sunnuntaina pahan tappion Englannin kakkossarjassa The Championshipissa. Sunderland oli parempi maalein 1-0.

Teemu Pukki sai vastuuta täydet 90 minuuttia. Pukin ruuti oli märkää.

Norwichilla on nyt 55 pistettä ja se on seitsemäntenä. Suoraan nousukarsintapaikkaan Norwichilla ei ole enää realistisia mahdollisuuksia, mutta kuuden joukkoon on. Se edellyttää loppukauden peleissä useita voittoja.

Championshipin kaksi parasta nousee suoraan Valioliigaan. Sijoille 3-6 päätyneet joukkueet pelaavat nousukarsinnat kolmannesta nousupaikasta.

Marcus Forssin edustama Middlesbrough on sarjassa kolmantena. Middlesbrough on neljä pistettä perässä toisena olevasta ja suorassa nousussa kiinni olevasta Sheffield Unitedista.

Middlesbrough voitti lauantaina Swansean 3-1. Forss aloitti penkillä ja pääsi kentälle 78. minuutilla. Hän ei päässyt maalin makuun.

Lukas Hradecky oli Saksan Bundesliigassa Bayer Leverkusenin maalilla seuran voittaessa vieraskentällä Werder Bremenin 3-2. Voitto piti Leverkusenin ensi kauden europelihaaveet hengissä.

Leverkusen on jäänyt kuusi pistettä kuudentena olevasta Eintracht Frankfurtista. Kuudenneksi Bundesliigassa sijoittuva joukkue pelaa ensi kaudella Konferenssiliigassa.

Joel Pohjanpalo teki lauantaina kauden kymmenennen maalinsa Italian Serie B:ssä seuransa Venezian pelatessa 1-1 -tasapelin kotiottelussaan sarjajumbo Bresciaa vastaan. Tasapeli oli Venezialle hienoinen pettymys, mutta pistekin oli tärkeä joukkueen sarjapaikan kannalta.

Pukki, Forss, Hradecky ja Pohjanpalo nähtäneen tositoimissa Suomen maajoukkueessa maaliskuun lopulla EM-karsintapeleissä vieraissa Tanskaa sekä Pohjois-Irlantia vastaan.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Jesse Puljujärvi vaihtoi seuraa – alku ei ollut lupaava

Kommentoi Facebookissa