Teemu Pukin maalista ei lohtua – Norwich kyntää syvällä

Teemu Pukki laukoo maaleja Norwichin paidassa.

Teemu Pukki laukoo maaleja Norwichin paidassa. (Kuva AOP)

Teemu Pukin edustama Norwich on hävinnyt Valioliigassa kaikki kauden viisi otteluaan.

JALKAPALLO Norwich Citya pidetään monissa asiantuntija-arvioissa Englannin Valioliigan heikoimpana joukkueena. Jo sarjataulukkoa katsellessa arvioille löytyy hyviä perusteita Norwichin taapertaessa viiden ottelun jälkeen nollakerhossa.

Lauantaina Norwich hävisi kotiottelussaan toiselle sarjanousijalle Watfordille maalein 1-3. Teemu Pukki tasoitti 35. minuutilla 1-1:een päästyään Watfordin puolustukselta karkuun, mutta toisella puoliajalla Norwich hyytyi Ismaila Sarrin tehtyä Watfordille kaksi maalia.

Norwichin maaliero on murheellinen 2-14. Pukki on tehnyt joukkueensa molemmat maalit. Kauden avausmaali oli syntynyt rangaistuspotkusta.

Viime kauden jälkeen Norwichin ja Watfordin kanssa Valioliigaan noussut Brentford voitti lauantaina vieraissa Wolverhamptonin 2-0. Brentford on kerännyt viidestä ottelustaan peräti kahdeksan pistettä ja on sarjataulukossa yhdeksäntenä.

Suomalaisittain Brentfordissa on tosin vähemmän hohdokkaampaa, sillä seuran suomalaishyökkääjä Marcus Forss ei ole tahtonut saada peliaikaa. Wolverhampton-ottelussa Forss istui penkillä täydet minuutit.

Saksan Bundesliigassa suomalaisväriä kentälle toi lauantaina Augsburgin Fredrik Jensen. Hän pääsi tositoimiin 85. minuutilla, kun Augsburg nappasi 1-0 -voiton Mönchengladbachista.

Turkin liigassa Joel Pohjanpalo oli avauksessa seuransa Rizesporin hävitessä Adana Demirsporille maalein 1-3. Pohjanpalo jäi maaleitta myös toisessa Turkin liigan ottelussaan. Hänet otettiin vaihtoon 66. minuutilla.

Rizespor on sarjataulukossa sijalla 18 voittotilin näyttäessä nollaa. Pohjanpalo otettiin seuraan lainaksi Bayer Leverkusenista pari viikkoa sitten.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: HJK:n avaus lässähti – putkeen ei mennyt kentällä eikä markkinoinnissa

Kommentoi Facebookissa