Teemu Pukin pettymyksille jatkoa – tilanne on jo tukala

Teemu Pukki pelaa Norwich Cityn joukkueessa.

Teemu Pukki pelaa Norwich Cityn joukkueessa. (Kuva AOP)

Teemu Pukki jäi maaleitta, kun Norwich joutui tyytymään Crystal Palacea vastaan 1-1 -tasapeliin.

JALKAPALLO Norwich Cityn asema Englannin Valioliigan jumbona tukaloitui joulunajan otteluruuhkan viimeisessä pelissä uudenvuodenpäivänä. Joukkue joutui kotiottelussa tyytymään 1-1 -tasapeliin Crystal Palacea vastaan.

Norwich siirtyi johtoon jo 4. minuutilla Todd Cantwellin maalilla. Connor Wickham tasoitti 85. minuutilla. Erotuomari näki tilanteen paitsiona, mutta se kuuluisa VAR totesi toisin.

Teemu Pukki oli ottelussa aika lailla pimennossa. Crystal Palace puolusti hyvin, eikä Pukki löytänyt tilaa.

Tällä kaudella Pukki on tehnyt Valioliigassa yhdeksän maalia. Hän on osunut pääasiassa kärkipään joukkueita vastaan. Ne pelaavat eri lailla kuin esimerkiksi Crystal Palace, ja huippujoukkueita vastaan Pukki onkin saanut tilaa vastahyökkäyksistä.

Norwich on tällä kaudella voittanut vain kolme ottelua. Viimeisestä kotivoitosta on kulunut lähes neljä kuukautta ja viimeisestä vierasvoitostakin jo seitsemisen viikkoa.

Pukin edellinen hyväksytty maali syntyi 14. joulukuuta vierasottelussa sarjakakkosta Leicesteria vastaan. Tottenhamia vastaan hän osui viime lauantaina, mutta maali hylättiin VAR-tarkastuksessa, kun Pukin olkapää oli tilanteessa hitusen paitsion puolella. Monien mielestä maalin hylkääminen oli oikeusmurha.

Norwich on nyt seitsemän pistettä putoamisviivan alapuolella. Se ero pitäisi ottaa kiinni 17 ottelussa. Ei tarvitse olla kristallipallonlukija veikatakseen perustellusti, että Norwich putoaa kevään päätteeksi pääsarjasta, ja että Pukki kaupataan kesällä toiseen seuraan.

Norwich pelaa seuraavan ottelunsa lauantaina 11. tammikuuta Old Traffordilla Manchester Unitedin vieraana.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: VAR vei Teemu Pukin maalin – ”Jos olisin Pukki, niin minä oksentaisin”

Kommentoi Facebookissa