Teemu Pukki lähtökuopissa Norwichista – suuntana ehkä Espanja

Teemu Pukki pelaa Valioliigassa Norwichin joukkueessa (Kuva: Norwich City)

Teemu Pukki pelaa Norwichin joukkueessa. (Kuva Norwich City)

Teemu Pukin huhutaan neuvotelleen siirtymisestä espanjalaisseura Celta Vigoon.

JALKAPALLO Teemu Pukin edustama Norwich City on jälleen putoamassa Valioliigasta. Olisi itse asiassa merkittävä yllätys, jos seura vielä sarjapaikkansa säilyttäisi.

Mikäli Norwich putoaa Valioliigasta, vaihtanee Pukki todennäköisesti seuraa. Norwich halunnee joukkueeseensa muutoksia ja Pukki halunnee pelata pääsarjatasolla jossain toisessa maassa.

Pukin sopimus Norwichin kanssa päättyy tähän kauteen. Sopimuksessa on tosin optio yhdestä lisävuodesta.

Kysymys kuuluu, pääsisikö Pukki miten helposti eroon Norwichin optiosta, jos seura putoaa? Tästä ei ole saatu julkisuuteen tietoja, eivätkä osapuolet asiaa tietenkään halua kommentoida.

Pukin huhutaan siirtyvän Espanjaan. Galicia Press uutisoi, että Espanjan pääsarjan La Ligan seura Celta Vigo haluaisi Pukin.

Todofichajes väittää, että keskustelut olisivat jo edenneet. Sivuston mukaan Pukin agentti on puhunut asiasta alustavasti Celta Vigon kanssa. Celta haluaisi Pukista tukea seuran kokeneelle legendalle Iago Aspasille, jonka ura alkaa olla loppusuoralla.

Pukille Espanja on tuttu maa. Hän pelasi uransa alkuvaiheessa kolme vuotta andalusialaisseura Sevillassa. Siellä hän ei onnistunut tekemään läpimurtoaan.

Pukki täytti viime viikolla 32 vuotta. Hänellä ei ole montaa vuotta uraa huipulla jäljellä ja varmasti hän pitäisi Espanjan pääsarjaa parempana vaihtoehtona kuin Englannin kakkossarjaa.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Teemu Pukilla synkähköä – Lukas Hradecky hyvässä tilanteessa

Kommentoi Facebookissa