Teemu Pukki maalasi kahdesti – epäonnistui rankkarissa

Teemu Pukki pelasi Valioliigassa Norwichin joukkueessa (Kuva: Norwich City)

Teemu Pukki pelasi Valioliigassa Norwichin joukkueessa. (Kuva Norwich City)

Teemu Pukki onnistui maalinteossa kahdesti Norwichin tasapelissä, mutta hattutemppu ja voittomaali kuivuivat epäonnistumiseen rangaistuspotkussa.

JALKAPALLO Teemu Pukki oli loistavassa iskussa lauantaina, kun hänen seuransa Norwich City pelasi Sheffield Unitedin kanssa 2-2-tasapelin Englannin kakkossarjassa The Championshipissa. Pukki viimeisteli joukkueensa molemmat maalit, eikä hattutemppukaan ollut kaukana.

Pukki teki maalinsa reilun vartin sisään. Pukille tarjottiin ottelun loppuhetkillä hattutemppuakin, kun hän pääsi vetämään rankkaria. Sheffield Unitedin maalivahti Adam Davies kuitenkin torjui Pukin yrityksen.

Pukki on tehnyt nyt tällä kaudella kuusi maalia Championshipissa. Muutaman heikomman ottelun jälkeen Pukki näyttää löytäneen taas maalihanansa.

Hissijoukkueena kahden ylimmän sarjatason välillä viime kaudet matkannut Norwich on Championshipin sarjataulukossa kuudentena. Kaksi parasta nousee kauden päättyessä suoraan Valioliigaan ja sijoille 3-6 päätyneet joukkueet karsivat kolmannesta nousupaikasta.

Saksan Bundesliigassa kehnoa alkukautta pelaava Bayer Leverkusen jäi kotiottelussaan Vfl Wolfsburgia vastaan 2-2 -tasapeliin. Suomen maajoukkueen ykkösmaalivahti Lukas Hradecky oli tuttuun tapaan Leverkusenin maalilla.

Leverkusen on viidestä viimeisestä ottelustaan voittanut vain yhden. Seura on Bundesliigan sarjataulukossa sijalla 14 ja saa tällä menolla vielä kunnolla taistella sarjapaikastaan.

Lujaa Leverkusenilla ei ole mennyt Mestareiden liigassakaan. Kahdessa edellisessä ottelussaan joukkue hävisi FC Portolle vieraissa 0-2 ja kotona 0-3.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: ”Hiihtovalmentaja” Martti Kuusela vei Suomen melkein jalkapallon MM-kisoihin

Kommentoi Facebookissa