Teemu Pukki sivusi Valioliigan ennätystään

Teemu Pukki pelaa Valioliigassa Norwichin joukkueessa (Kuva: Norwich City)

Teemu Pukki pelaa Norwichin joukkueessa. (Kuva Norwich City)

Teemu Pukki teki Valioliigassa kauden 11. maalinsa. Vastaavaan maalimäärään hän pystyi myös edellisellä Valioliigan kaudellaan.

JALKAPALLO Teemu Pukki teki sunnuntaina Englannin Valioliigassa kauden 11. maalinsa, kun hänen edustamansa Norwich City pelasi 1-1 -tasapeliin Wolverhamptonin vieraana. Ottelun tuloksella ei sinänsä ollut merkitystä, koska Norwichin putoaminen sarjasta varmistui jo aiemmin.

Norwich johti tauolla 1-0. Pukin 37. minuutilla tekemällä maalilla. Pukki sai syötön Max Aaronsilta ja laukoi vasurillaan etukulmasta sisään.

Wolverhampton tasoitti 55. minuutilla. Rayan Ait Nourin pusku meni sisään.

Pukki teki Valioliigassa 11 maalia myös kaudella 2019-2020. Nyt hän voi laittaa ennätystään paremmaksi, sillä Norwichilla on pelaamatta vielä yksi ottelu.

Kauden päätösottelussaan ensi viikon sunnuntaina Norwich kohtaa kotikentällään Tottenhamin. Se ottelu voi hyvinkin olla Pukin uran viimeinen peli Valioliigassa.

Ensi kaudella Norwich lienee suosikkeja Englannin kakkossarjassa The Championshipissa ja Pukilla on voimassa sopimus seuran kanssa. Mutta Pukki ei välttämättä jatka Norwichin kanssa yhteistyötä.

Huhuja on Pukin siirtymisestä Espanjan ja Turkin pääsarjoihin. Norwich rahastaisi siirrolla ja pystyisi rakentamaan joukkuettaan uudelta pohjalta.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Sarjajumbo HIFK jatkaa yhä voitoitta

Kommentoi Facebookissa