Teinipoika halusi näyttää kuinka vesijetillä ajetaan vauhdilla – törmäsi uimassa olleeseen naiseen

Pojan ajo vesijetillä laiturin läheisyydessä ennen onnettomuutta oli ollut kovavauhtista ja holtitonta.

Pojan ajo vesijetillä laiturin läheisyydessä ennen onnettomuutta oli ollut kovavauhtista ja holtitonta. (Kuvituskuva Fotolia)

Vesijettiä kuljettanut poika auttoi loukkaantuneen naisen rantaan.

ONNETTOMUUS Lappeenrannan Myllysaaren uimalalla ajettiin vesijetillä uimarin päälle sunnuntai-iltana noin klo 21.40. Keski-ikäinen nainen oli ollut uimassa ja samaan aikaan 15-vuotias poika kyydissään saman ikäinen poika olivat ajelleet vesijetillä uimalan vieressä.

Lähellä uimalan laituria vesijetti oli törmännyt uimassa olleeseen naiseen aiheuttaen vamman käsivarteen, vesijetti oli osunut myös naista päähän. Nainen kuljetettiin Etelä-Karjalan keskussairaalaan. Alustavan tiedon mukaan nainen on tarkkailussa, tarkempia tietoja hänen terveydentilastaan ei poliisi tiedota tutkinnan ollessa alkuvaiheessa.

Paikalla olleiden todistajien mukaan tapahtumapaikalla oli ollut useita uimareita ja pojan ajo vesijetillä laiturin läheisyydessä ennen onnettomuutta oli ollut kovavauhtista ja holtitonta. Alustavassa puhuttelussa vesijettiä kuljettanut poika myöntää ”halunneensa näyttää vesijetillä ajoa”. Onnettomuuden jälkeen vesijettiä kuljettanut poika oli auttanut naisen rantaan.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena. Vesijetti oli laillisesti pojan hallussa mutta ei hänen omistamansa. Alkoholilla ei ole osuutta tapahtuneeseen.

Lue myös: Moottorivene törmäsi edellä ajaneeseen – 14 henkilöä osallisena, kaksi kuljetettiin sairaalaan

Kommentoi Facebookissa