Tieltä suistunut auto päätyi katolleen jokeen – poliisi veti kuljettajan ulos takaoven kautta

Osittain hypoterminen kuljettaja ei saanut alustavassa tarkastuksessa suurempia vammoja.

Osittain hypoterminen kuljettaja ei saanut alustavassa tarkastuksessa suurempia vammoja. (Kuva AOP)

Tapahtumapaikan vieressä olevan talon asukkaat olivat kuulleet avunhuutoja ja soittivat hätäkeskukseen.

ONNETTOMUUS Henkilöauto suistui Outokummussa tieltä jokeen maanantaina kello 17.30. Hätäkeskus oli saanut ilmoituksen, että auto on ojassa katollaan Kuusjärventiellä. Tapahtumapaikan vieressä olevan talon asukkaat olivat kuulleet avunhuutoja ja soittivat hätäkeskukseen

Autossa ei ollut muita henkilöitä, kuin kuljettaja. Paikalla oli poliisipartiolle selvinnyt, että auto oli tullut Outokummun suunnasta kohti Kuusjärveä, kun se oli lähtenyt luistamaan jäisellä tiellä ja suistunut vastaantulevan liikenteen kaistan yli, nousten kaiteen päälle ja päätyen siitä katolleen noin kuusi metriä alempana olevaan jokeen. Auto oli katollaan vedessä ja auton sisätila osittain täyttynyt vedellä.

Poliisi oli saanut vedettyä kuljettajan takaoven kautta pois autosta. Osittain hypoterminen kuljettaja ei saanut alustavassa tarkastuksessa suurempia vammoja. Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Pelastushenkilöstöä oli lähetetty paikalle Joensuun ja Outokummun paloasemilta. Pelastuslaitos järjesti paikalle autonosturin onnettomuusauton pois saamiseksi joesta lisävahinkojen välttämiseksi.

Lue myös: Henkilöautot törmäsivät nokkakolarissa Lapissa – seitsemästä loukkaantuneesta kolme oli lapsia

Kommentoi Facebookissa