Tinder-treffit päättyivät raiskaukseen – tunnetko Niki-nimeä käyttäneen miehen?

Tähän asti suoritetussa esitutkinnassa ei ole kyetty selvittämään Nikinä esiintyneen miehen henkilöllisyyttä.

Tähän asti suoritetussa esitutkinnassa ei ole kyetty selvittämään Nikinä esiintyneen miehen henkilöllisyyttä. (Kuva AOP)

Mies oli poistanut teon jälkeen Tinder-profiilinsa ja kaikki henkilöiden väliset keskustelut.

SEKSUAALIRIKOS Sisä-Suomen poliisilaitoksen Kangasalan tutkintaryhmässä on tutkittavana seksuaalirikos, jota tutkitaan rikosnimikkeellä raiskaus.

Rikoksen asianomistajana oleva nainen oli pitänyt muutaman päivän ajan nettideittisovellus Tinderin välityksellä yhteyttä mieheen, joka oli ilmoittanut nimekseen Niki. Muutaman päivän viestittelyn jälkeen he olivat sopineet tapaamisen Kangasalle, Holvastin alueelle.

Tapaaminen tapahtui pääsiäisenä, perjantaina 19.4. He olivat tavanneet ulkona ja muun muassa kävelleet pidemmän aikaa alueella. Kun nainen oli ollut aikeissa lähteä, oli mies yllättäen estänyt naisen poistumisen käymällä häneen kiinni.

Kiinnikäymisen jälkeen mies oli raiskannut naisen. Teon jälkeen mies oli poistunut paikalta. Mies oli poistanut teon jälkeen Tinder-profiilinsa ja kaikki henkilöiden väliset keskustelut.

Nimellä Niki esiintynyt mies on asianomistajan antaman kuvauksen mukaan noin 180 cm pitkä, vaaleahiuksinen ja sinisilmäinen. Ruumiinrakenne oli urheilullinen. Tekopäivänä miehellä oli ollut päällään musta nahkatakki, sininen paita ja siniset housut. Hän oli kertonut olevansa 23-vuotias.

Teko tuli poliisin tietoon viiveellä. Tähän asti suoritetussa esitutkinnassa ei ole toistaiseksi kyetty selvittämään Nikinä esiintyneen miehen henkilöllisyyttä. Tiedot ja vihjeet Nikin nimellä esiintyneestä miehestä tai teosta voi ilmoittaa virka-aikana Kangasalan poliisiaseman tutkinnan numeroon 0295 445 889 tai vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 0800 90022

Lue myös: Tilastokeskuksen kylmät luvut – omaisuusrikokset vähenivät, seksuaalirikokset kasvoivat rajusti

Kommentoi Facebookissa