Todellinen yllätysuutinen – presidenttipari odottaa perheenlisäystä vuosien ajan toivottuaan!

Jos kaikki sujuu odotetusti, uusi tulokas perheeseen syntyy helmikuussa 2018.

Jos kaikki sujuu odotetusti, uusi tulokas perheeseen syntyy helmikuussa 2018. (Kuva Matti Porre/ Tasavallan presidentin kanslia)

Tuleva lapsi on rouva Jenni Haukiolle ensimmäinen ja presidentti Sauli Niinistölle kolmas.

PRESIDENTTIPARI Tasavallan presidentin kanslia julkaisi tänään pienen uutispommin.  Presidenttipari odottaa perheenlisäystä. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö sekä rouva Jenni Haukio kommentoivat tapahtunutta yhteisesti.

”Kerromme ilouutisen: Jos kaikki sujuu odotetusti, perheemme kasvaa helmikuussa 2018. Lasta on useiden vuosien ajan odotettu ja toivottu. Näihin vuosiin on lukeutunut monia vastoinkäymisiä. Siksi onnen ohella on raskauden alkuun sisältynyt herkkyyksiä, mutta nyt voimme asiasta kertoa.”

Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio avioituivat 3.1.2009. Tuleva lapsi on Haukiolle ensimmäinen ja Niinistölle kolmas. Niinistön ensimmäinen puoliso Marja-Leena Niinistö menehtyi liikenneonnettomuudessa tammikuussa 1995.

Kyseessä on tasavallan presidentin kanslian mukaan yksityinen perheasia, eikä perheenlisäys tule vaikuttamaan presidentin työn hoitoon.

  • Lähde Tasavallan presidentin kanslia

Kommentoi Facebookissa