Toinen vankilasta karannut jatkaa pakoaan – poliisi julkaisi kuvia ja pyytää havaintoja

Vankilasta karanneen henkilön kasvokuva sekä valvontakamerakuva. (Kuva Poliisi)

Kahden asuttuun taloon kohdistuneen törkeän varkauden yhteyttä karkaamistapaukseen selvitetään.

VANKIKARKURI Maanantaina aamupäivällä Pyhäselän vankilasta karanneesta kahdesta vangista toinen jatkaa edelleen pakoaan. Poliisi on saanut kansalaisilta joitakin havaintoja karanneesta vangista, mutta häntä ei ole vielä tavoitettu.

Rikosnimikkeenä asiassa on vangin karkaaminen. Poliisi ei pidä vankilasta karannutta henkilöä vaarallisena. Hammaslahden alueelta on poliisille ilmoitettu eilen kahdesta asuttuun taloon kohdistuneesta törkeästä varkaudesta, joiden yhteyttä karkaamistapaukseen selvitetään. Poliisi ei ota kantaa vankilasta tapahtuneen paon yksityiskohtiin.

Poliisi julkaisee nyt kasvokuvan sekä kuvan 31.10.–1.11. väliseltä yöltä vankilasta karanneesta ja edelleen kateissa olevasta henkilöstä, koska kuvan julkaiseminen on välttämätöntä hänen tavoittamisekseen sekä uusien rikosten estämiseksi.

Henkilö on iältään noin 40-vuotias, noin 190 cm pituinen ja vartaloltaan hoikka. Kuvista käy ilmi henkilön todennäköisesti tällä hetkellä käyttämä vaatetus. Kuva on peräisin valvontakamerasta Joensuun kaupungin alueelta.

Poliisi pyytää ilmoittamaan tuoreet havainnot vankikarkurista hätäkeskukseen sekä vanhemmat havainnot vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Lue myös: Vangit karkasivat kesken ulkoilun – toinen pakeni ilman päällyshousuja ja toista kenkää

Kommentoi Facebookissa