Vangit karkasivat kesken ulkoilun – toinen pakeni ilman päällyshousuja ja toista kenkää

Kaksi miesvankia karkasi aamulla Pyhäselän suljetusta vankilasta kesken ulkoilun. (Kuvituskuva Dreamstime)

Toinen karkureista on otettu kiinni, mutta toinen on edelleen kateissa

VANKIKARKURI Poliisi ja rikosseuraamuslaitoksen henkilökunta etsivät Pyhäselän vankilasta karannutta miesvankia, jolla ei karkaushetkellä ollut yllään päällyshousuja eikä toista kenkää.

Suljetusta vankilasta karkasi ulkoilun yhteydessä aamulla kaksi miesvankia. Toinen karkureista on otettu kiinni, mutta toinen on edelleen kateissa. Kateissa olevalla vangilla on taustalla enimmäkseen omaisuusrikoksia eikä häntä ole pidettävä vaarallisena sivullisille tai viranomaisille. Poliisi ja rikosseuraamuslaitoksen henkilökunta jatkavat etsintöjä.

Kateissa olevalla vangilla oli karkaushetkellä yllään musta verryttelytakki, jossa on olkapäillä vaaleita raitoja sekä musta pipo, jossa on edessä harmaata kuviota sekä oranssivalkoiset hanskat. Karkurilla oli toisessa jalassa musta Adidas-merkkinen kenkä, jossa on oranssit nauhat. Karkurilla ei ollut karkaushetkellä yllään päällyshousuja eikä toista kenkää.

Karkuri on iältään noin 40-vuotias, noin 190 cm pituinen ja vartaloltaan hoikka. Poliisi pyytää ilmoittamaan tuoreista havainnoista hätäkeskukseen sekä vanhemmista havainnoista sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Lue myös: Vastaamon tietomurrosta on vangittu poissaolevana 25-vuotias mies – ”Epäilty oleskelee tällä hetkellä ulkomailla”

Kommentoi Facebookissa