Törkeästä vapaudenriistosta vangittuna oleva mies tarkkaili ja seurasi naisia – poliisi kaipaa havaintoja pitkältä ajalta

Poliisilla on nyt syytä epäillä, että tarkkailua ja seurantaa olisi tapahtunut mahdollisesti vuosien ajalta.

Poliisilla on nyt syytä epäillä, että tarkkailua ja seurantaa olisi tapahtunut mahdollisesti vuosien ajalta. (Kuvituskuva Fotolia)

Tutkinta liittyy marraskuussa Turussa kadonneen nuoren naisen tapaukseen.

RIKOSTUTKINTA Lounais-Suomen poliisi pyytää havaintoja Opelilla liikkuneesta miehestä, jonka epäillään seuranneen naisia erityisesti Halisten, Ylioppilaskylän ja Nummenmäen alueella Turussa. Selvittely liittyy marraskuussa Turussa kadonneen nuoren naisen tapaukseen.

Poliisin pyytämät havainnot liittyvät keski-ikäiseen mieheen, jonka tiedetään ainakin marraskuussa liikkuneen Turussa hopeanharmaalla Opelilla sekä tiettävästi tarkkailleen ja seurailleen naisia.

Kaikkia tarkkailun, seurailun tai mahdollisen lähestymisen kohteeksi joutuneita henkilöitä pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin. Myös muut havainnot miehen toiminnasta ja auton liikkeistä ovat toivottuja.

Kyseessä on noin 180-senttinen ja noin 50-vuotias kantasuomalainen mies, jolla on vaaleahko, korviin ylettyvä tukka. Mies on roteva, vatsakas ja hän on saattanut käyttää silmälaseja tai aurinkolaseja.

Juttuvinkki: Turussa kadonnut Iines on löytynyt hengissä – poliisi epäilee nuoren naisen joutuneen rikoksen kohteeksi

Miehen tiedetään liikkuneen autolla ainakin Halisten, Ylioppilaskylän ja Nummenmäen alueilla, mutta hän on saattanut liikkua myös muualla Turussa. Havaintoja pyydetään niin marraskuulta kuin myös ajalta ennen sitä tai sen jälkeen – mahdollisesti vuosien ajalta.

Asian selvittely liittyy 8. marraskuuta Turussa kadonneen 18-vuotiaan naisen katoamiseen. Nainen löytyi kolme päivää katoamisensa jälkeen. Tammikuussa poliisi kertoi kiinniottaneensa tapaukseen liittyen miehen, jota epäillään muun muassa törkeästä vapaudenriistosta.

Rikostutkinnassa esiin tulleiden seikkojen perusteella poliisilla on nyt syytä epäillä, että tarkkailua ja seurantaa olisi tapahtunut muulloinkin. Poliisi painottaa, että tutkinnan kohteena oleva mies on edelleen vangittuna ja poliisi jatkaa yhä marraskuisen tapauksen esitutkintaa.

Mahdolliset tiedot ja havainnot sekä muut miehen toimintaan ja auton liikkeisiin liittyvät vihjeet voi ilmoittaa poliisin vihjesähköpostiin osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Lue myös: Nuoren naisen katoaminen on selviämässä – viisikymppinen mies vangittiin törkeästä vapaudenriistosta

Kommentoi Facebookissa