Triathlonin MM-mitalisti Kaisa Salia puukotettiin kotipihalla – ”Valtava veitsi lävisti minut”

Uhri on moninkertainen triathlonin Suomen mestari ja lajin MM-hopeaa vuonna 2014 sekä MM-pronssia saavuttanut Kaisa Sali.

Uhri on moninkertainen triathlonin Suomen mestari ja lajin MM-hopeaa vuonna 2014 sekä MM-pronssia saavuttanut Kaisa Sali. (Kuva AOP)

Poliisi tutkii Kolarissa sunnuntaina tapahtunutta puukotusta tapon yrityksenä.

TAPON YRITYS Sunnuntaina 2.2. aamupäivällä Kolarissa tapahtui kerrostalon pihalla puukotus. Noin 30-vuotiaan paikkakuntalaisen miehen epäillään lyöneen naista teräaseella ylävartaloon.

Uhri toimitettiin Lapin keskussairaalaan hoitoon ja rikoksesta epäilty on otettu kiinni. Uhri on moninkertainen triathlonin Suomen mestari ja kansainvälisen triathlonliiton pitkänmatkan MM-hopeaa vuonna 2014 sekä MM-pronssia 2015 saavuttanut Kaisa Sali.

Kaisa Sali kertoo tapauksesta itse Instagramiin tekemässään englanninkielisessä päivityksessä.

”Kaikki voi muuttua silmänräpäyksessä. Tänä aamuna täysin tuntematon henkilö puukotti minua omalla takapihallani. Valtava veitsi lävisti minut yläselästä aina rintaan asti.”

Kaisa Sali päivitti tapahtumasta englanniksi omalle Instagram-tililleen.
Kaisa Sali päivitti tapahtumasta englanniksi omalle Instagram-tililleen. (Kuva Instagram)

Sali kertoo olevansa hoidettavana Lapin keskussairaalassa Rovaniemellä.

”Mutta olin onnekas ja mitään elintärkeää ei vahingoittunut. Suomen sairaanhoitojärjestelmä on loistava, ja olen erittäin hyvissä käsissä.”

Kilpauransa viime syksynä lopettanut ex-triathlonisti sijoittui Havaijin Ironman-kilpailussa viidenneksi vuosina 2016 ja 2017, seitsemänneksi vuonna 2018 ja viime vuonna kuudenneksi.

Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä.

Lue myös: Metrosta poistettu mies huitoi teräaseella vartijoita – pahoinpiteli aikaisemmin naista

Kommentoi Facebookissa