Tuhansien eurojen arvoiset anastetut pantilliset palautustölkit ja pullot löytyivät – poliisi teki kotietsinnän

Salosta anastetut tyhjät pantilliset pullot ja tölkit ovat pääosin löytyneet. (Kuvituskuva Fotolia)

Poliisi pääsi epäiltyjen tekijöiden jäljille yleisövihjeiden ansiosta.

ANASTUSRIKOS Lounais-Suomen poliisi tiedotti aikaisemmin, kuinka Salossa Pormestarinkadulla anastettiin 24.7.–25.7.2022 huomattava määrää tyhjiä pantillisia pulloja ja tölkkejä. Varastettujen pullojen ja tölkkien arvo oli tuhansien eurojen luokkaa. Pullosäkit olivat Salo Volley -urheilutapahtumasta.

Lounais-Suomen poliisi sai nopeasti takaisin osan anastetusta omaisuudesta, mutta suuri osa anastetusta omaisuudesta oli kateissa. Nyt anastetut tyhjät pantilliset pullot ja tölkit ovat pääosin löytyneet. Poliisi sai lukuisia yleisövihjeitä huomattavan suurista pullonpalautuksista ja pääsi epäiltyjen tekijöiden jäljille vihjeiden ansiosta.

Lounais-Suomen poliisi on suorittanut kotietsinnän 27.7.2022 lähellä anastusrikoksen tapahtumapaikkaa ja takavarikoinut tuhansia pantillisia juoma-astioita. Lounais-Suomen poliisi jatkaa asiantutkintaa varkautena.

Poliisi haluaa kiittää kansalaisia aktiivisuudesta ja toivoo edelleen silminnäkijähavaintoja itse anastusrikoksesta Pormestarinkadulta. Anastustapahtumaan liittyvät havainnot pyydetään toimittamaan puhelimitse Lounais-Suomen vihjepuhelimeen 0295 417 259, WhatsAppilla tai tekstiviestitse numeroon 0504117655 tai sähköpostitse vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Lue myös: Mies oli liimannut tölkkeihin väärennettyjä tarroja – söi palautuskuitin havaitessaan vartijat

Kommentoi Facebookissa