Tukala tilanne – Teemu Pukin tehottomuus kostautuu Norwichille armotta

Teemu Pukki on Valioliigan ensimmäinen suomalaismaalintekijä 11 vuoteen

Teemu Pukki oli ensimmäinen Valioliigan suomalaismaalintekijä 11 vuoteen. (Kuva AOP)

Teemu Pukin sihti ei ollut Valioliigassa kohdillaan. Norwich hävisi Wolverhamptonille 1-2.

JALKAPALLO Norwich City hävisi Englannin Valioliigassa lauantaina Wolverhamptonille 1-2. Norwich kaatui toisen puoliajan puolustusvirheidensä lisäksi hyökkääjänsä Teemu Pukin tehottomuuteen.

Pukilla oli ottelussa useampi maalipaikka, mutta hänen sihtinsä ei ollut kohdallaan. Tällä kaudella Valioliigassa yhdeksän maalia tehneen Pukin viimeistely-yritykset olivat hänen tasoonsa nähden hämmästyttävän heikkoja.

Norwich on tällä kaudella tehnyt Valioliigassa 19 maalia. Pukki on tehnyt niistä yhdeksän. Seuran menestys onkin paljolti kiinni Pukin tehovireestä.

Kun Pukin sihti ei ole kohdallaan, koituu se Norwichin tasoiselle Valioliigan kellariosaston joukkueelle kohtalokkaaksi. Wolverhampton-ottelussa siitä saatiin selkeä osoitus.

Norwich on Valioliigan sarjataulukossa toiseksi viimeisenä. Ero putoamisviivaan on kasvanut kuuden pisteen suuruiseksi.

Kausi ohittaa Valioliigassa puolivälin vasta joulunajan otteluruuhkan aikana. Matemaattisesti Norwichilla ei ole vielä hätää, mutta sarjapaikan säilyttäminen näyttää kieltämättä haastavalta.

Viimeisestä viidestä ottelustaan Norwich ei ole voittanut yhtäkään. Näissä peleissä joukkue on kyennyt keräämään vain kaksi pistettä.

Siirtoikkuna aukeaa tammikuussa. Norwich lienee siirtomarkkinoilla aktiivinen, koska vahvistuksia tarvittaisiin kipeästi.

Lue myös: Huuhkaja-tähtien europelien jatko-ohjelma selvillä – vastustaja Portugalista

Kommentoi Facebookissa