Työntekijä väitti sairastuneensa kesken päivän – otti kassakaapista 150 000 euroa ja matkusti Tallinnaan

Itä-Uudenmaan poliisi kaipaa tietoja ja havaintoja kuvassa näkyvän miehen liikkeistä.

Itä-Uudenmaan poliisi kaipaa tietoja ja havaintoja kuvassa näkyvän miehen liikkeistä. (Kuva AOP ja Poliisi)

Paikalle iltapäivällä mennyt sijainen oli huomannut kassakaapissa olleiden rahojen hävinneen.

VARKAUS Itä-Uudenmaan poliisilla on tutkittavana törkeä varkaus, jossa Vantaalla sijaitsevan yrityksen työntekijän epäillään anastaneen yrityksen varoja noin 150 000 euron arvosta.

Epäilty tekijä, vuonna 1999 syntynyt mies, oli yrityksen edustajan mukaan ilmoittanut 22.12. esimiehelleen sairastuneensa kesken työvuoron ja joutuneensa sen takia poistumaan työpaikaltaan. Paikalle iltapäivällä mennyt sijainen oli huomannut kassakaapissa olleiden rahojen hävinneen.

– Yrityksen valvontakameran tallenteista on nähtävissä, kuinka epäilty ottaa kassakaapissa olleet rahat itselleen ja poistuu yrityksen tiloista lauantaina 22.12. reppu selässään ja muovikassi kädessään, tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Simo Kauppinen kertoo.

Itä-Uudenmaan poliisin omien tutkimusten perusteella epäillyn tiedetään matkustaneen tekopäivänä 22.12. iltapäivällä Tallinnaan. Epäilty mies on nyt etsintäkuulutettu.

Itä-Uudenmaan poliisi kaipaa tietoja ja havaintoja kuvassa näkyvän miehen liikkeistä ja hänen tämänhetkisestä olinpaikastaan. Kaikki tiedot ja havainnot pyydetään ilmoittamaan virka-aikana poliisin numeroon p. 0295 436 442 tai sähköpostiosoitteeseen rek2.ita-uusimaa@poliisi.fi.

– Akuutit havainnot pyydetään ilmoittamaan yleiseen hätänumeroon 112, Kauppinen summaa.

Lue myös: Postin jakelulaatikko lähti varkaiden matkaan – älä lähetä rahaa kirjekuoressa

Kommentoi Facebookissa