Uusi koronavirustartunta opetustoimen henkilökuntaan kuuluvalla – useita oppilaita karanteeniin

Sekä opetustoimen henkilökuntaan kuuluvalla että oppilaalla on viime päivinä todettu koronavirustartunta.

Sekä opetustoimen henkilökuntaan kuuluvilla että oppilailla on viime päivinä todettu useita koronavirustartuntoja. (Kuva AOP)

Lähiopetuksen alettua on monissa kouluissa asetettu opettajia ja oppilaita karanteeniin.

KORONAVIRUS Mäntsälän kunnan opetustoimen henkilökuntaan kuuluvalla on todettu koronavirustartunta. Tartunnan saanut on hyväkuntoinen ja kotihoidossa.

Kirkonkylän koulussa 14.5.2020 altistuneet oppilaat on asetettu kotikaranteeniin 14.5.2020–28.5.2020. Yhteensä karanteeniin asetettiin 11 lasta. Altistuneiden oppilaiden perheet ovat saaneet tiedon puhelimitse ja Wilma-järjestelmän kautta.

Aikaisemmin Porvoon Linnajoen koulun oppilaalla on todettu koronavirustartunta, tartunnalle altistui 17 oppilasta ja 4 koulun opettajaa. Helsingissä Itäkeskuksen peruskoulussa on asetettu yksi oppilas ja kaksi koulun henkilökuntaan kuuluvaa kotikaranteeniin koronavirusaltistuksen vuoksi. Kannelmäen peruskoulussa on puolestaan asetettu 14 oppilasta ja neljä koulun henkilökuntaan kuuluvaa kotikaranteeniin.

Myös Sipoo suositteli oppilaita siirtymään Söderkullassa tilapäisesti etäopetukseen, sillä merkittävä osa koulun opettajista ja koulunkäynnin ohjaajista on karanteenissa oltuaan kontaktissa koronavirustartunnan saaneeseen henkilöön.

Lisäksi Vantaalla Ruokopillin päiväkodissa on todettu koronavirustartunta henkilökuntaan kuuluvalla. Yksi henkilökunnasta ja viisi lapsista on asetettu karanteeniin.

Lue myös: Lisää koronavirusaltistuksia kouluissa – peruskoulun oppilaita ja henkilökuntaa karanteeniin Helsingissä

Kommentoi Facebookissa