Vaatteilla lisäsuojaa punkkeja ja hyttysiä vastaan – ötökkäkausi jatkuu vielä pitkään

Repeltech-käsiteltyjen lastenvaatteiden Bugoff-mallistoa.

Repeltech-käsiteltyjen lastenvaatteiden BugOff-mallistoa. (Kuva Logonet)

Repeltech-käsittely on liuotinaineeton, vesipohjainen ja ekologinen eikä käsittely rasita luontoa.

YRITYSVIESTINTÄ Logonet lanseeraa hyönteisiltä ja niiden puremilta lisäsuojaa antavan Repeltech-karkotekäsittelyn ja BugOff® vaate- ja asustemalliston Pohjois-Eurooppaan. Repeltech-käsitellyt vaatteet ja asusteet auttavat pitämään loitolla hyttyset, sääsket, punkit, kärpäset, täit, kirput ja antavat suojaa hyönteisten levittämiä tauteja vastaan.

Karkotekäsittelyn antama lisäsuoja on tehokas, kestävä, näkymätön, hypoallergeeninen, hajuton ja myrkytön. Tuotteet sopivat koko perheen käyttöön ja teho kestää vaatteen koko käyttöiän ajan. Tuote karkottaa yli 90 prosenttia hyönteisistä vaikuttaen hyönteisen hajuaistiin.

Repeltec-käsittely hyödyntää markkinoilla jo vuosikymmeniä käytössä ollutta IR3535-teknologiaa. IR3535 on synteettinen aminohappo – ethyl butylacetylaminopropionate – jonka on kehittänyt alun perin saksalainen lääkeyhtiö Merck jo 1970-luvulla.

Karkotekäsittelyn antamaa suojaa testattiin punkkeja vastaan.
Karkotekäsittelyn antamaa suojaa testattiin punkkeja vastaan. (Kuva Logonet)

Hyönteiskarkotteita, joissa IR3535 on vaikuttavana aineena, on ollut markkinoilla jo yli 30 vuoden ajan ja kemikaali on tutkimuksissa todettu turvalliseksi ihmisille – myös pienille lapsille – sekä eläimille ja ympäristölle. Uusi innovaatio Repeltech-käsittelyssä on karkotteen kiinnittyminen pysyvästi tekstiilikuituun.

Repeltech-käsittely on liuotinaineeton, vesipohjainen ja ekologinen eikä käsittely rasita luontoa. Käsittely linkittyy kemiallisesti kankaan kuituihin eikä se liukene tuotteesta pesussa tai kulu käytössä. Teknologia on WHO:n sekä US EPA:n – US Environmental Protection Agency – hyväksymä. Käsittely karkottaa hyönteiset vaikuttaen niiden hajuaistiin eikä se vahingoita hyönteisiä.

Logonet aloittaa käsittelyaineen myynnin vaate- ja asustevalmistajille ja -brändeille elokuun aikana.

– Potentiaalisimpia asiakkaita ovat brändit, jotka tekevät vaatteita luonnossa liikkujille, mutta asiakkaana voi yhtä lailla olla puolustusvoimat, kertoo Logonetin toimitusjohtaja Lauri Hulkko.

Asustevalikoimaan kuuluva naisten BugOff-huivi.
Asustevalikoimaan kuuluva naisten BugOff-huivi. (Kuva Logonet)

Markkina-alue on Pohjoismaiden lisäksi Saksa, Hollanti, Belgia, Puola ja Baltian maat.

– Vaikka kesä on pitkällä, ötökkäkausi jatkuu vielä pitkään, jatkaa Hulkko.

– Repeltech-käsiteltyjä vaatteita on tulossa ensi keväällä myyntiin useassa jakelukanavassa. Halusimme kuitenkin tuoda ensimmäiset tuotteet kuluttajien saataville jo tänä kesänä, joten tarjoamme suppean vaatemalliston suomalaisille kuluttajille BugOff-verkkokaupan kautta.

BugOff-tuotesarja on suunniteltu koko perheelle ja se soveltuu kaikkiin ulkoilma-aktiviteetteihin. BugOff-vaatteissa hyönteissuoja on pysyvästi ihon lähellä toistuvan voiteiden levittämisen sijasta.

Yritysviestintä ei ole Päivän Lehden toimituksellista aineistoa, vaan yrityksen tuottamaa sisältöä.

Logonet

Logonetin toiminta-alueisiin kuuluu työvaatteiden ja muiden tekstiilien sopimussuunnittelu ja -valmistus.

Logonetillä on suunnittelu- ja myyntitoimistot Helsingissä, Los Angelesissa, Bangkokissa ja Shanghaissa ja tuotantotoimistot Shanghaissa, Hongkongissa, Bangladeshissa ja Bangkokissa. Logonet työllistää noin 150 henkilöä ja ryhmän liikevaihto vuonna 2017 oli noin 30 miljoonaa euroa.

Logonet noudattaa toiminnassaan sertifioitua ISO 9001:2015 laadunhallintajärjestelmää ja ISO14001:2015 ympäristöjärjestelmää. Logonet-ryhmän Suomen toimistolla on käytössä WWF:n Green Office -ympäristöjärjestelmä.

Kommentoi Facebookissa