Valkoisiin pukeutunutta naista etsitään – poliisi kaipaa yökerhossa tapahtuneen pahoinpitelyn todistajaksi

Poliisi on pidättänyt ravintolassa tapahtuneesta rikoksesta epäillyn, mutta tavoittelee tilanteessa ollutta naista todistajaksi.

Poliisi on pidättänyt ravintolassa tapahtuneesta rikoksesta epäillyn, mutta tavoittelee tilanteessa ollutta naista todistajaksi. (Kuvituskuva Fotolia)

Epäilty poistui ravintolasta tapahtuman jälkeen, mutta hänet saatiin kiinni lähistöltä.

PAHOINPITELY Helsingin poliisi tutkii lauantain ja sunnuntain välisenä yönä tapahtunutta törkeää pahoinpitelyä. Epäilty rikos tapahtui osoitteessa Kaivokatu 12 sijaitsevan yökerhon tanssilattialla aamukolmen maissa 23.6.2019.

Poliisi on pidättänyt rikoksesta epäillyn, mutta tavoittelee tilanteessa ollutta naista todistajaksi. Poliisille kerrotun mukaan nainen oli pukeutunut kokovalkoiseen asuun. Häntä ei epäillä mistään rikoksesta.

– Kyseisen todistajan kuuleminen saattaa edesauttaa merkittävästi jutun tutkintaa. Pyydämme, että hän ottaa pikimmiten yhteyttä poliisiin, vetoaa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Reijo Enqvist Helsingin poliisilaitokselta.

Rikoksesta epäilty on noin 30-vuotias irakilainen mies, joka oli tapahtumahetkellä pukeutunut niin ikään valkoisiin vaatteisiin. Rikoksen uhri on pari vuotta vanhempi suomalainen mies. Poliisi epäilee, että epäilty löi uhria tuopilla pään alueelle ja aiheutti siten uhrille sairaalahoitoa vaativat vammat. Epäilty poistui ravintolasta tapahtuman jälkeen, mutta hänet saatiin kiinni lähistöltä.

– Poliisi ei tiedota tutkinnan tässä vaiheessa tarkempia yksityiskohtia tapahtuneesta, koska julkisuudessa olevat tiedot saattaisivat vaikuttaa asianosaisten muistikuviin ja kertomuksiin, Enqvist toteaa.

Nainen voi ottaa yhteyttä poliisiin sähköpostitse osoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 417 931. Myös muut henkilöt, joilla on havaintoja tai vihjeitä tutkittavaan rikokseen liittyen, voivat ilmoittaa tietonsa samoja kanavia pitkin.

Lue myös: Kaksi miestä suihkutti ravintolan asiakkaita pippurisumutteella – edellinen kerta vain pari viikkoa aikaisemmin

Kommentoi Facebookissa