Vasemmistopoliitikkoa epäillään lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä – alaikäisiä tyttöjä kuvattiin suihkussa salaa

Tapauksessa on epäiltynä kaksi henkilöä, poliitikko ja hänen naisystävänsä.

Tapauksessa on epäiltynä kaksi henkilöä, poliitikko ja hänen naisystävänsä. (Kuva AOP)

Varsinaissuomalaisen koulun suihkussa tapahtunut salakuvaustapaus syyteharkintaan.

SALAKUVAUS Lounais-Suomen poliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan asiassa, joka koskee varsinaissuomalaisen koulun suihkutiloissa tapahtunutta alaikäisten tyttöjen kuvaamista. Asia on siirretty syyteharkintaan.

Tapauksessa on epäiltynä kaksi henkilöä, joiden molempien osalta rikosnimikkeinä on törkeä sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan levittäminen ja lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö.

Toisen epäillyn osalta rikosnimikkeinä on lisäksi sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittäminen ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapito. Rikoksesta epäillyn hallusta löytyi muutama video ja noin tuhat kuvaa. Kuvissa esiintyviä henkilöitä ei ole pystytty tunnistamaan.

Toinen epäiltynä oleva henkilö on turkulainen Vasemmistoliiton entinen johtohenkilö. Poliisi on aikaisemmin tiedottanut, että henkilökuntaan kuuluva henkilö olisi kuvannut koulussa oppilaita. Turun Sanomien mukaan kyse oli poliitikon naisystävästä, joka työskenteli koulunkäyntiavustajana.

Asianomistajia on yhteensä 17. Tutkinnan aikana ei ole ilmennyt viitteittä siitä, että oppilaiden kuvia olisi levitetty eteenpäin.

Lue myös: Alakouluikäisiä tyttöjä kuvattiin salaa suihkutiloissa – epäilty on koulun henkilökuntaa

Kommentoi Facebookissa