Vastakkaisista suunnista tulleet henkilöautot törmäsivät toisiinsa – toisessa kaksi alaikäistä matkustajaa

Poliisi jatkaa liikenneonnettomuuden selvittämistä. (Kuvituskuva VNK)

Henkilöauto oli lähtenyt heittelehtimiään ja törmäsi vastaantulevien kaistalla tulleeseen autoon.

LIIKENNETURVALLISUUS Siilinjärven Kuuslahdessa tapahtui tiistaina 20.2. kello 16.30 liikenneonnettomuus, jossa vastakkaisista suunnista tulleet henkilöautot törmäsivät toisiinsa. Toisessa autoista oli kuljettajan lisäksi kaksi alaikäistä matkustajaa ja toisessa autossa oli vain kuljettaja.

Hätäkeskukseen tuli useita ilmoituksia Siilinjärven ja Nilsiän välillä tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta. Onnettomuuspaikka sijaitsee tiellä 75 Kuuslahdessa. Tapahtumapaikkatutkinnan ja puhutusten perusteella Siilinjärven suunnasta tullut henkilöauto oli lähtenyt heittelehtimiään ja törmäsi vastaantulevien kaistalla Nilsiän suunnasta tulleeseen henkilöautoon. Ensitietojen perusteella ainakin yhdellä liikenneonnettomuuden osallisista oli sairaalahoitoa vaativia vammoja.

Onnettomuuspaikan raivaus ja tutkinta sekä pelastustoimet haittasivat muuta liikennettä. Molemmat ajokaistat olivat suljettuina yli tunnin ajan. Toinen ajokaista saatiin avattua muulle liikenteelle kello 17.40.

Poliisi jatkaa liikenneonnettomuuden selvittämistä. Esitutkinnan alkuvaiheessa rikosnimikkeinä ovat liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja vammantuottamus. Rikosnimikkeet tarkentuvat esitutkinnan aikana.

Lue myös: Liikenneonnettomuudessa osallisena koulubussi – törmääjälle ja neljälle koululaiselle vammoja

Kommentoi Facebookissa