Vedonlyönti Super Bowlista kävi mysteeriveikkaajalle kalliiksi – tappiota 3,3 miljoonaa euroa

Sen sijaan eräs koira ”ennusti” oikein amerikkalaisen jalkapalloilun loppuottelun voittajan viidennen kerran peräkkäin.

Sen sijaan eräs koira ”ennusti” oikein amerikkalaisen jalkapalloilun loppuottelun voittajan viidennen kerran peräkkäin. (Kuva Fotolia)

Nimettömänä pysyttelevä suurpeluri löi valtavat vedot hävinneen Los Angeles Ramsin puolesta.

SUPER BOWL Uhkarohkea vedonlyöjä hävisi amerikkalaisen jalkapallon NFL-kauden huipentumassa Super Bowlissa 3,8 miljoonaa dollaria, eli noin 3,3 miljoonaa euroa. Vedonlyönti oli sen verran poikkeuksellista, että useat pohjoisamerikkalaiset tiedotusvälineet uutisoivat aiheesta.

ESPN kertoi, että Bettor X – suomennettuna Vedonlyöjä X – löi noin 2 miljoonan dollarin vedon Los Angeles Ramsin puolesta MGM:llä torstaina.

Seuraavana päivänä Vedonlyöjä X löi 1,5 miljoonaa dollarin lisävedon Ramsin voiton puolesta. Sen jälkeen sama suurpeluri iski vielä 300 000 dollaria losangelesilaisseuran voiton puolesta South Point -kasinolla.

Älkää olko liian pahoillanne hänen puolestaan

New England Patriots voitti Los Angeles Ramsin lukemin 13–3. Näin ollen Super Bowl -vedonlyönti tuli erittäin kalliiksi Vedonlyöjä X:lle.

– Se oli kova sunnuntai Vedonlyöjä X:lle, mutta älkää olko liian pahoillanne hänen puolestaan – hän on yhä yli 20 miljoonaa dollaria voitolla, ESPN totesi oman uutisensa lopussa.

ESPN:n toimittaja viittasi siihen, että Vedonlyöjä X teki vedoillaan huikeat tienestit baseballin World Seriesissä 2017 ja edellisessä Super Bowlissa.

Vedonlyönti oli Super Bowlin jälkeen näyttävästi esillä pohjoisamerikkalaisissa tiedotusvälineissä, eikä aina pelaajien tappioiden ja vedonlyöntitoimistojen voittojen takia.

Esimeriksi CNBC uutisoi veikkaajasta, joka oli lyönyt 250 dollarin vedon sen puolesta, että Rams saa kasaan vain kolme pistettä. Vedonlyönti tuotti veikkaajalle 100 000 dollaria.

Yardbarker puolestaan uutisoi koirasta, joka ”ennusti” oikein Super Bowlin voittajan viidennen kerran peräkkäin.

– Nyt viisi vuotta peräkkäin. Porukat, kiinnittäkää huomiota ensi vuonna – se pätee myös sinuun, Vedonlyöjä X, Yardbarker julisti.

Lue myös: Super Bowl oli puolustusten juhlaa – Tom Brady sai kuudennen mestaruutensa vähäpisteisessä ottelussa

Kommentoi Facebookissa