Vedonlyöntitoimistojen kertoimet osoittavat – ”Boston Bruins on suosikki Stanley Cup -mestariksi”

Bostonin maalissa torjuu Tuukka Rask, mutta St. Louisin riveissä suomalaisia ei ole yhtään.

Bostonin maalissa torjuu Tuukka Rask, mutta St. Louisin riveissä suomalaisia ei ole yhtään. (Kuva AOP)

Boston Bruins kohtaa NHL:n Stanley Cup -finaalisarjassa St. Louis Bluesin.

JÄÄKIEKKO Vedonlyöntitoimistot ovat kertoimiensa perusteella samoilla linjoilla siitä, että Boston Bruins on suosikki voittamaan NHL:n Stanley Cup -finaalisarjan, jossa se saa vastaansa St. Louis Bluesin.

Päivän Lehti tutki läpi 12 eri vedonlyöntitoimiston kertoimet. Bruinsin mestaruuden kertoimet osuvat välille 1,57–1,67. Bluesin kertoimet puolestaan asettuvat välille 2,20–2,40.

Vedonlyönti Stanley Cup -mestaruudesta on ollut otsikoissa paljon viime päivinä. Monet pohjoisamerikkalaiset tiedotusvälineet ovat kertoneet Scott Berrystä, joka löi tammikuussa 400 dollarin panoksella vedon St. Louis Bluesin mestaruuden puolesta. Kerroin oli tuolloin 251,00. Jos veto osuu, Berry voittaa näin ollen yli 100 000 dollaria.

– Löin sydämelläni vetoa tämän asian puolesta, Berry kertoi ESPN:lle.

He luultavasti ajattelivat, että olin idiootti

Berry kertoi, että hän lähetti vedonlyönnistään tiedon isälleen ja veljelleen tekstiviestillä.

– Veljeni ja isäni ovat hieman enemmän riskejä vältteleviä kuin minä olen. He luultavasti ajattelivat, että olin idiootti.

ESPN kertoo omassa jutussaan, että Berry on saanut monia tarjouksia vedonlyöntilapustaan PropSwapissa, jossa veikkaajat voivat ostaa toisiltaan vedonlyöntilappuja. Keskiviikkona Blues-fani oli saanut jopa 40 000 dollarin tarjouksen lapustaan.

St. Louis Blues nujersi läntisen konferenssin finaaleissa San Jose Sharksin otteluvoitoin 4–2. Bruins puolestaan jyräsi idän finaalisarjassa Carolina Hurricanesin voiton 4–0. Bostonin maalissa torjuu Tuukka Rask, mutta St. Louisin riveissä suomalaisia ei ole yhtään.

Bruins on voittanut historiansa aikana kuusi Stanley Cup -mestaruutta. Bluesilla ei ole vielä ensimmäistäkään NHL:n mestaruutta. Bruins isännöi Bluesia avausottelussa 27. toukokuuta.

Lue myös: NHL:n pudotuspeleissä on mukana vielä monta suomalaista – heillä on mahdollisuus voittaa Stanley Cup

Kommentoi Facebookissa