Veikkausliigassa maalijuhlat ja käsittämättömiä mokia

Inter juhlii maalia.

Inter juhlii maalia. (Kuva AOP)

FC Inter mokaili Seinäjoella pahasti ja lahjoitti ratkaisevat maalit SJK:lle.

JALKAPALLO Veikkausliiga palasi tositoimiin maaottelutauolta keskiviikkona. KuPS nousi sarjakakkoseksi voittamalla RoPSin 3-0. Sarjakolmoseksi tippunut FC Inter taipui Seinäjoella SJK:lle 2-3.

Interin tappio oli seurausta sen pelaajien käsittämättömistä mokista, jollaisia ei edes Suomen pääsarjatasolla uskoisi näkevänsä. Kaksi maalia käytännössä lahjoitettiin SJK:lle.

Heinäkuussa Inter voitti kärkijoukkue HJK:n, mutta viime aikoina seuralla on mennyt heikommin. Viimeisestä kolmesta ottelustaan Inter on kerännyt vain yhden pisteen.

KuPS kavensi eron HJK:hon kahteen pisteeseen. Inter on jäänyt HJK:sta neljä pistettä.

Keskiviikon kierroksella mätettiin maaleja kunnolla. Espoossa FC Honka voitti Ilveksen 3-2, Turussa Haka voitti TPS:n 3-2 ja Maarianhaminassa IFK Mariehamn sekä FC Lahti pelasivat 2-2 -tasapelin.

Tällä kaudella vain yhden ottelun hävinnyt Honka jatkaa sarjassa neljäntenä. HJK:hon joukkueella on matkaa kuitenkin kahdeksan pistettä.

Juttuvinkki: Suomi oli lähellä jalkapallon MM-kisapaikkaa – Karpaattien Maradona pilasi unelman

Putoamistaistossa alkaa näyttää selkeältä, että RoPS pelaa ensi kaudella alemmalla sarjatasolla. RoPS on pelannut 14 ottelua, joista ei ole voittanut yhtään.

Tärkeät pisteet Turusta napannut Haka on jo yhdeksän pistettä RoPSia edellä. TPS:n etumatka RoPSiin on seitsemän pistettä.

Koronapandemian takia Veikkausliigassa voi päästää 500 katsojaa katsomolohkoa kohden. Tämä tietysti verottaa yleisömääriä.

Espoossa väkeä oli keskiviikkona silti todella vähän. Katsojia oli vai 758, mikä on toistaiseksi pienin katsojamäärä Veikkausliigassa tällä kaudella.

Maarianhaminassakin on kahdessa viimeisimmässä ottelussa jääty alle 1000 katsojan. Keskiviikon ottelun yleisömäärä oli 840.

Teksti Otto Palojärvi

LUE MYÖS: Huuhkajat lupaavassa vedossa – kovia futismaita kaatuu syksystä toiseen

Kommentoi Facebookissa