Vesa Keskisen satavuotiasta autoa myydään Slovakiassa – ”En koe, että kysymyksessä olisi huijaus”

Vesa Keskisen satavuotias Overland ilmestyi myyntiin slovakialaisella nettisivulla. (Kuva Teija Pekkala)

Kyläkauppias kokee ilmoituksen pienenä kansainvälisenä mainoksena.

AUTOT Vesa Keskinen laittoi myyntiin sata vuotta vanhan autonsa Overlandin. Nyt auto on myynnissä rekisterikilvet peitettynä slovakialaisella nettisivulla.

– Minulle tuli tieto puskista. Tuttu mies lähetti linkin, Vesa Keskinen kertoo.

Suomessa julkaistuissa kuvissa Overlandin rekisteritunnus on näkyvissä. Siitä pääsee selville, kenen auto on kysymyksessä, ja missä maassa. Auto on museorekisterissä.

Sen sijaan slovakialaisella nettisivulla auton rekisteritunnus on peitetty. Autosta mahdollisesti kiinnostunut henkilö ei saa tietoonsa, missä päin maailmaa harvinaisuus sijaitsee. Joku siis myy Slovakiassa Vesa Keskisen omistamaa autoa. Keskinen ei kuitenkaan pidä erikoista tapausta huijauksena.

– Olen ottanut asian positiivisesti. Näen tämän ilmoituksen pienenä kansainvälisenä mainoksena. En koe, että kysymyksessä olisi huijaus. Ehkä kysymyksessä on välittäjä, joka etsii Overlandille ostajaa. Näitä autoja ei kansainvälisestikään ole kovin paljon myynnissä, ja vastaavan kuntoisia. En ole löytänyt netistä ainuttakaan.

Vesa Keskisen Overlandin lähtöhinta huutokaupassa oli 9000 euroa, toistaiseksi ylin tarjous on 14 200 euroa. Netissä sitä on käynyt katsomassa lähes 19 000 henkilöä.

Lue myös: Kyläkauppias pisti Ferrarinsa myyntiin – ”Yhteydenottojen tulva alkoi olla hallitsematonta”

Kommentoi Facebookissa