Yksi mies otettu kiinni – metsästä henkirikoksen uhrina löytyneen tytön tapauksen tutkinta etenee

Henkirikoksen tutkinta jatkuu kiinniotetun henkilön kuulemisella sekä taktisella ja teknisellä tutkinnalla. (Kuvituskuva Dreamstime)

Poliisi on jatkanut henkirikoksen tutkintaa tiiviisti läpi yön.

HENKIRIKOS Poliisi tiedotti lauantaina 25. toukokuuta Valkeakoskella tapahtuneesta henkirikoksesta. Metsästä löytyi 15-vuotias tyttö kuolleena. Poliisi on jatkanut henkirikoksen tutkintaa tiiviisti läpi yön.

Poliisi on myöhään lauantai-iltana ottanut yhden miehen kiinni Valkeakosken henkirikokseen liittyen. Hänen osallisuuttaan tapahtumiin selvitetään. Kiinniotto tehtiin Valkeakoskella.

Henkirikoksen tutkinta jatkuu kiinniotetun henkilön kuulemisella sekä taktisella ja teknisellä tutkinnalla. Tapausta tutkitaan tällä hetkellä rikosnimikkeellä tappo.

– Esitutkinnan ollessa näin alkuvaiheessa, emme voi valitettavasti kertoa tapauksen yksityiskohtia julkisuuteen. Tutkinta tulee tänään sunnuntaina jatkumaan muun muassa epäillyn kuulusteluilla, sanoo rikosylikomisario Jari Kinnunen Sisä-Suomen poliisista.

Poliisi on myös tietoinen, että tapaus on herättänyt suurta mielenkiintoa etenkin sosiaalisen median alustoilla. Henkirikokseen liittyen sosiaalisessa mediassa liikkuu myös paljon väärää tietoa ja spekulointia. Poliisi myös toivoo, että asiaa käsiteltäisiin hienotunteisesti mediassa ja keskustelualustoilla.

Poliisi jatkaa tapahtumien tutkintaa, ja tiedottaa esitutkinnasta lisää sen edetessä.

Lue myös: Kadonnut 15-vuotias ei palannut yöllä kotiin – tyttö löytyi henkirikoksen uhrina metsästä

Kommentoi Facebookissa