Ajokiellossa ollut 18-vuotias pakeni poliisia moottoripyörällä – ensihoito kuljetti sairaalaan

Poliisipartio kääntyi moottoripyörän perään, jolloin tämä lähti pakenemaan.

Poliisipartio kääntyi moottoripyörän perään, jolloin tämä lähti pakenemaan. (Kuva Fotolia)

Moottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti liikenneonnettomuudessa Kajaanissa.

LIIKENNETURVALLISUUS Kajaanin poliisin partio havaitsi partioinnin yhteydessä Kajaanin Kehräämöntiellä liikenteessä olevan rekisterikilvettömän moottoripyörän torstaina klo 20.40. Partio kääntyi moottoripyörän perään, jolloin tämä lähti pakenemaan.

Moottoripyörä pakeni Kehräämöntietä kohti Sotkamontietä, käyttäen nopeutta 140 km/h. Tieosuudella on 50 km/h nopeusrajoitus. Pakeneva moottoripyörä törmäsi lopulta Vienankadun ja Sotkamontien risteyksessä sivullisen henkilön kuljettaman auton etuosaan.

Auto oli ajanut vihreällä valolla Vienankadun suunnasta. Moottoripyörää kuljettanut 18-vuotias kajaanilaismies oli ajokiellossa ja hän loukkaantui onnettomuudessa vakavasti. Ensihoito kuljetti hänet sairaalaan.

Moottoripyöräilijää epäillään muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumaan.

Lue myös: Moottoripyöräilijä ajoi risteyksessä päin punaisia ja menehtyi kolarissa – sivulliset pysähtyivät ja kuvasivat kännyköillä

Kommentoi Facebookissa