Alaikäinen nuori puukotti Turun jokirannassa – 17-vuotias uhri loukkaantui vakavasti

Väkivallanteko tapahtui Turun jokirannassa maanantain ja tiistain välisenä yönä. (Kuvituskuva Fotolia)

Poliisi epäilee tapon yrityksestä alaikäistä nuorta miestä, joka otettiin kiinni pian tapahtuneen jälkeen.

TAPON YRITYS Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja epäillystä tapon yrityksestä Turussa. Väkivallanteko tapahtui Turun jokirannassa maanantain ja tiistain välisenä yönä. Poliisi otti teosta epäillyn nuoren kiinni pian tapahtuneen jälkeen.

Lounais-Suomen poliisi sai maanantaina hieman ennen puolta yötä ilmoituksen väkivallanteosta Läntisellä Rantakadulla Turun Aurajokirannassa. Teatterisillan lähettyvillä tapahtuneen väkivallanteon uhri oli 17-vuotias nuori mies, joka loukkaantui tilanteessa vakavasti. Tällä hetkellä hänellä ei ole hengenvaaraa

Poliisi epäilee teosta alaikäistä nuorta miestä, joka otettiin kiinni pian tapahtuneen jälkeen. Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä ja poliisi selvittää tapahtumien kulkua. Mediatietojen mukaan kyseessä oli puukotus.

Poliisi pyytää kaikilta teon mahdollisilta silminnäkijöiltä tai asiasta tietäviltä havaintoja ja vihjeitä tapahtuneesta. Tiedot voi lähettää poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Lue myös: Poikakaksikko tehtaili vakavia rikoksia – 16-vuotias vangittiin, 14-vuotias sosiaaliviranomaisten piiriin

Kommentoi Facebookissa