Alaikäinen nuorukainen vangittiin murhan yrityksestä – toinen epäillyistä kuvasi tapahtuneesta videon

Molemmat epäillyt ovat olleet yhteistyökykyisiä ja kertoneet osaltaan tapahtumien kulusta.

Molemmat epäillyt ovat olleet yhteistyökykyisiä ja kertoneet osaltaan tapahtumien kulusta. (Kuva Fotolia)

Epäillyt ja uhri eivät tunteneet toisiaan, uhri on valikoitunut sattumanvaraisesti.

MURHAN YRITYS Pirkanmaan käräjäoikeus on määrännyt vangittavaksi vuonna 2004 syntyneen nuoren miehen todennäköisin syin. Häntä epäillään 29.9.20 noin klo 13.00 Tampereen Kaupin ulkoilualueella tapahtuneesta murhan yrityksestä.

Väkivallanteon kohteena ollut aikuinen mies on hoidettavana Tampereen yliopistollisessa sairaalassa. Vammat on aiheutettu teräaseella. Epäillyt ja uhri eivät tunteneet toisiaan, uhri on valikoitunut sattumanvaraisesti. Epäillyt ovat kuitenkin rajanneet kohteekseen miehet.

Molemmat epäillyt ovat olleet yhteistyökykyisiä ja kertoneet osaltaan tapahtumien kulusta. Kertomukset ovat pääosin yhteneväisiä keskenään sekä poliisin tapahtumista saaman muun selvityksen kanssa. Epäilty teko on ollut ennalta suunniteltu.

Poliisilla on hallussaan toisen epäillyn kuvaamaksi todettu video ja sen autenttisuus on selvitetty. Esitutkinnassa keskitytään nyt selvittämään epäiltyjen liikkeitä ja toimintaa ennen tekoa sekä teon jälkeen.

Poliisi on kirjannut rikosilmoituksen yhdestä epäillystä ryöstön yrityksestä. Sen epäillään tapahtuneen Kaupissa murhan yrityksenä tutkittavan teon jälkeen. Poliisi kiittää saamistaan lukuisista vihjeistä ja tiedoista. Syytteen nostamisen määräpäivä on 12.4.2021.

Lue myös: Poliisi epäilee 16- ja 17-vuotiaita poikia tapon yrityksestä – epäillyt ja uhri eivät ole tuttuja toisilleen

Kommentoi Facebookissa