Alaston murtomies iski Epun ja Raipen ravintolaan – hetken saalis kaksi kiloa raakaa jauhelihaa

Alastoman miehen tempauksen kohteeksi joutuneen Hookin omistajakuntaan kuuluvat Eppu Salminen, puoliso Kaisa Kuikkaniemi ja Raipe Helminen.

Alastoman miehen tempauksen kohteeksi joutuneen Hookin omistajakuntaan kuuluvat Eppu Salminen, puoliso Kaisa Kuikkaniemi ja Raipe Helminen. (Kuva Päivän Lehti)

Ravintolan omistajiin kuuluva Eppu Salminen nakuilee tänä suvena puolestaan kesäteatterissa.

MURTO Alaston murtomies tunkeutui sunnuntaina aamuyöstä siivistä tunnettuun tamperelaiseen ravintola Hookiin, jonka omistajakuntaan kuuluvat muun muassa näyttelijä Eppu Salminen ja kiekkolegenda Raimo Helminen.

Poliisin mukaan mies oli ilmeisesti käynyt uimassa Tammerkoskessa ja riisunut sen jälkeen märät vaatteensa. Turvakameran kuvista näkyy, kun alaston mies hiippailee ravintolan kylmäkaapille ja vie sieltä kaksi kiloa raakaa jauhelihaa.

Hälytyslaitteet lähettivät ilmoituksen vartiointiliikkeeseen. Vartijat olivat paikalla kymmenessä minuutissa ja ottivat nakupellen kiinni. Poliisi selvitti asian tapahtumapaikalla ja päästi sen jälkeen miehen jatkamaan matkaansa, mutta vaatetettuna.

Ravintola Hook ei aio ryhtyä rikosoikeudellisiin toimenpiteisiin tapauksen johdosta.

– Emme aio tehdä rikosilmoitusta. Asia on sovittu yöllisen hyökkääjän kanssa, kertoo ravintola Hookin omistajakuntaa kuuluva Juha Vuorio.

Lieneekö alaston murtomies seurannut toiminnassaan Hookin yhden omistajat eli Eppu Salmisen jalanjälkiä. Eppu on tunnettu nakupelle. Taannoin hän eräässä tv-ohjelmassa pyöräili alasti Amsterdamissa. Kun tempauksesta julkaistiin kuva lehdessä, sukukalleuksien päälle oli laitettu kuvaan iso musta lätkä.

– Kaverit sanoivat, että pienempikin olisi riittänyt, Eppu Salminen kertoi.

Tänä suvena Eppu Salminen nakuilee Tampereen Viikinsaaressa. Hän on mukana näytelmässä Aatamin puvussa ja vähän Eevankin.

Lue myös: Lipputangon nuppi putosi – autovaras töppäili urakalla pikaruokaravintolan autokaistalla

Kommentoi Facebookissa