Anthony Joshuan MM-ottelussa kohtaava Miller – ”Minulla on kymmenen leijonan sydän”

Anthony Joshualla on WBC:tä lukuun ottamatta tärkeimpien liittojen mestaruusvyöt.

Anthony Joshualla on WBC:tä lukuun ottamatta tärkeimpien liittojen mestaruusvyöt. (Kuva AOP)

Jarrell Miller aikoo jyrätä Anthony Joshuan raskaan sarjan titteliottelussa.

NYRKKEILY Raskaassa sarjassa maailmanmestari Anthony Joshuan haastava Jarrell Miller kertoo, ettei ”AJ” ole kohdannut samanlaista haastetta aiemmin.

– Ei tietenkään, ei koskaan, 135-kiloinen Miller sanoi Sky Sportsin mukaan.

– Olen tyyppi, joka on itse asiassa isompi kuin hän. AJ:lla on pituudessa tuuman etu tai jotain sellaista, se onkin sitten siinä. Aktiivisuus, nyrkkeilyäly, hyvä päänliike ja puolustus. Minä voin iskeä paljon, ja minulla on kymmenen leijonan sydän. Olen täysin erilainen.

Kaksikko kohtaa New Yorkissa 1. kesäkuuta, eikä Big Baby -lempinimeä totteleva Miller peittele sitä, minkälaisella asenteella hän aikoo lähteä otteluun.

– Se on päätavoite – juosta hänen ylitseen. En pelaa pelejä AJ:n kanssa. Minulle se ei ole tapa valmistautua. Ei ole oikeaa tapaa valmistautua minun kaltaistani henkilöä vastaan.

Miller vertasi omaa Joshua-otteluaan siihen, kun Mike Tyson tyrmäsi Frank Brunon vuonna 1996.

– Samalla tavalla Frank Bruno tuli paikalle, näytti hyvältä ja lyötiin lattialle. ”Big Baby” Miller ei ole vain Amerikan mestari, hän on Englannin mestari, hän on ihmisten mestari.

En olisi yllättynyt, jos Miller voittaisi Joshuan

Raskaan sarjan huippuihin lukeutuva Dillian Whyte kertoi Sky Sportsille, ettei Millerin voitto tulisi hänelle yllätyksenä.

– En olisi yllättynyt, jos hän voittaisi Joshuan. Joshuasta on tullut hyvin arkaileva. Jos Miller voi imeä hänen iskunsa aikaisin ja antaa takaisin ottelun lopussa, en olisi yllättynyt, jos Miller voittaisi hänet.

Whyten kommentti on yllättävä, sillä aiemmin tänä vuonna hän kutsui Milleriä ”läskiksi” ja ”sotkuksi”. Samalla britti hämmästeli sitä, miten huonossa kunnossa Miller on.

Vaikka Millerin voitto ei tulisikaan yllätyksenä Whytelle, kertoimien perusteella vedonlyöntitoimistot olisivat hyvin yllättyneitä jenkin voitosta. Esimerkiksi ComeOn antaa Joshuan voitolle kertoimeksi vain 1,11, kun taas Millerin voitto toisi rahat takaisin 5,65-kertaisina.

Joshua, 29, on voittanut kaikki 22 ammattilaisotteluaan, joista 21 on päättynyt tyrmäykseen. Miller, 30, on ollut ammattilaiskehässä 24 kertaa. Näistä otteluista newyorkilainen on voittanut 23. Yksi on päättynyt ratkaisemattomana.

Lue myös: Dillian Whyte arvioi muut nyrkkeilyn raskaan sarjan huiput – ”Se läski tyyppi?”

Kommentoi Facebookissa