Bayern München -pelaajan isä tietää – ”Juventus-siirto olisi hyvä ratkaisu pojalleni”

James Rodriquez lupaa itse miettiä seurasiirtoa vasta neljän kuukauden kuluttua.

James Rodriquez lupaa itse miettiä seurasiirtoa vasta neljän kuukauden kuluttua. (Kuva AOP)

Wilson Rodriguez näkisi mielellään poikansa samassa seurassa Cristiano Ronaldon kanssa.

JALKAPALLO Saksan Bundesliigan suurseuran Bayern Münchenin kolumbialaispelaajan James Rodriguezin kannattaa vakavasti harkita siirtymistä italialaiseen Juventukseen, jossa Rodriguezin entinen joukkuekaveri Cristiano Ronaldo takoo maaleja. Tätä mieltä on James Rodriguezin isä Wilson Rodriguez.

Rodriguez siirtyi espanjalaisesta Real Madridista Bayernin riveihin kahden vuoden mittaisella lainapestillä kesällä 2017, mutta keskikenttäpelaaja on jäänyt vähälle vastuulle saksalaissseurassa. Näin ollen Bayern München tuskin yrittää ostaa Rodriguezin pelaajaoikeuksia kesällä, eikä Real Madrid tiettävästi halua pelaajaansa takaisin.

– Hänellä on paljon tarjouksia. Hän on Cristianon hyvä ystävä. Näen italialaisen jalkapallon siten, että siirto Juventukseen olisi hyvä ratkaisu, Wilson Rodriguez sanoi Sport Bildin haastattelussa, jota Goal.com siteeraa.

James Rodriguez piti tunteensa kurissa, eikä antanut erityisen ärhäkkää palautetta Bayernin päävalmentajalle Niko Kovacille, joka aloitti Bayernin päävalmentajana viime kesänä.

– Olemme molemmat ammattilaisia. Tämä on normaali pelaajan ja valmentajan välinen suhde, Rodriguez tyytyi kommentoimaan.

James Rodriguez vastasi myös kysymykseen siirrosta toiseen seuraan.

– Siihen on vielä neljä kuukautta aikaa, ja ajattelen vain Bayernia tällä hetkellä.

Me kaikki tässä seurassa tiedämme, minkälaiset taidot hänellä on

Bayern Münchenin toimitusjohtaja Karl-Heinz Rummenigge teki selväksi, että hän arvostaa Rodriguezin taidot korkealle.

– Olen suuri hänen faninsa. Me kaikki tässä seurassa tiedämme, minkälaiset taidot hänellä on. On tärkeää, että päätös on paras mahdollinen hänen ja meidän kannaltamme.

James Rodriguez, 27, aloitti ammattilaisuransa kotimaassaan, josta hän siirtyi Argentiinaan vuonna 2008. Vasurin ensimmäinen seura Euroopassa oli portugalilainen Porto, jossa hän pelasi 2010–2013.

Sen jälkeen Rodriguez edusti Ranskan liigassa pelaavaa AS Monacoa kauden 2013–2014 ja Real Madridia kaudet 2014–2017.

Lehdissä leviävien huhujen mukaan Rodriguez ei ole ainoa pelaaja, jonka Juventus haluaa ostaa Real Madridilta. Juventus haluaa Rodriguezin lisäksi Iscon ja Marcelon, jotka ovat Tuttosport-lehden mukaan halukkaita lähtemään Realista.

Lue myös: Entiseltä Real Madridin johtajalta pyyhkeitä Gareth Balelle – ”Hän ei näytä intohimoiselta pelaajalta”

Kommentoi Facebookissa